Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nie mam juz sil.... :-(

Polecane posty

Siedze w domu z blizniakami.... Kazdy dzien taki sam :-O Zero kontaktow z ludzmi praktycznie.... Zaraz musze wziac je na zakupy, znowu to ubieranie w kombinezony, one nie lubia tego, dra sie, wyginaja... Mam nieumyte wlosy, wczoraj juz nie zdazylam... :-O Siedze w rozciagnietym dresie, nawet nie mam czasu, by pojechac na zakupy i cos sobie kupic.... :-( Koszmar...

Gość ja mam taką
współczuję, nie wiem jak bym sobie poradziła z dwójką, ja mam jedno, a też mi brakuje czasu, a jechać gdzieś to tyle rzeczy trzeba spakować, że czasem mi się nie chce

Maja rowno rok. I wlasnie jedno rozpoczelo bunt 2-latka :-P

Gość MAMA.
FAKTYCZNIE NIE MASZ ZA CIEKAWIE JA MAM JEDNO I MNIE SZLAK TRAFIA JAK MAM JA UBIERAC W KOMBINEZON MASAKRA ILE MAJA TWOJE DZIECIACZKI

Gość MAMA.
JA TEZ MAM DOSC CHCE WYJSC DO LUDZI BO CZUJE ZE JEST ZE MNA CORAZ GORZEJ

Mama. wylacz capsa a nie macie jakis klubow malucha w okolicy zeby zabrac dzieciaki i wyjsc do ludzi?

Gość będzie lepiej;)
baby nie użalać się nad sobą!!!! tylko starać się cos zmienić!!!!

no ja np. zmienilam to, ze poszlam do pracy :P a i tak czasami mam nerwy na dzieciaki jak mi cyrkuja

Gość MAMA.
niestety u mnie nie ma zadnych klubow mala jest na etapie wspinania sie po wszystkim rece opadaja

Gość MAMA.
ile twoje dzieciaczki miały jak poszlas do pracy

Wiecie, zeby do klubu pojsc, to najpierw trzeba miec co na siebie wlozyc... ja nie mam czasu, by na spokojnie pojechac do sklepu. Z dziecmi w weekend, owszem, zostanie maz, ale wiadomo, ze nie pojade na caly dzien, tylko 2-3 godziny. A zeby cos sensownego kupic to trzeba sie nalazic...

Gość tez nie mam sil
Siedze w domu z 2ka malych w ciazy z trzecim. Mam taki sam jak ty rozciagniety dres. I tez nieumyte wlosy. Zaraz pojde myc wlosy. Podejrzewam ze w tym czasie jedno rozrysuje drugie po twarzy flamastrami. Zero kontaktu z doroslymi ludzmi (maz wieczorami przychodzi z pracy ledwo zywy), zero czasu na dorosle zycie - ksiazke, film czy telewizje. Teletubisie i bajki-grajki doprowadzaja mnie do szalu. Jedyna moja nadzieja, ze dzieci za pare lat podrosna, pojde do pracy i wroce do cywilizacji. Teraz jestem jak na wyspie bezludnej, zamieszkanej przez male dzikuzy, co nawet po polsku nie mowia. Dostaje na mozg. Cierpliwosci, nie ty jedna przechodzisz taki okres. Narysuj sobie duzy okrag, podziel go na sektory odpowiadajace latom zycia, i zaznacz sobie kawalek tego "tortu", w ktorym masz male dzieci. Zdziwisz sie , jak malutka czesc zycia jestesmy rodzicami malych dzieci. To taki okres, jak choroba, trzeba go przezyc i potem bedzie lzej. Przynajmniej fizycznie.

Gość MAMA.
leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee masz racje na to trzeba jeszcze miec czas ja jestem z moja od rana do wieczora sama i czasaami nawet weekend ale coz

dziewczyny, przestancie sie nad soba uzalac. Zmiencie nastawienie! na zakupy ciuchowe potrzebujesz caly dzien? no bez jaj. Poza tym zawsze jest allegro, czy inne sklepy internetowe. Moje mialy 11 miesiecy jak poszlam do pracy. Przez 4 miesice byli z niania, teraz chodza do przedszkola i je uwielbiaja :D