Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0IJIHTT9YJJ

Mam 120 zl musze kupic buty na zime, prezenty, cos na sylwestra:(

Polecane posty

Gość 0IJIHTT9YJJ

I jeszcze jak zwykle w sklepach promocje i wyprzedaze a ja jak co roku przed swietami splukana:( Na koncie 90 zl i w portfelu 30. Ehhhh

Gość aushrfuiwehfbje
zrezygnuj z czegoś

Gość fajne z tym basenem
butów poszukaj w carrefourze, realu albo tym podobnym miejscu prezenty w sklepach "wszystko po 4 z" i na targowiskach - kubki, ramki na zdjęcia, fajne swieczki, szaliki, czapki, smieszne skarpety a cos na sylwestra w lumpeksie i juz :) powinno wystarczyc

Gość 0IJIHTT9YJJ
Oszczedzam w ciagu roku a i tak zawsze pod koniec nie mam kasy, nie wiem jak to sie dzieje :O To sa rzeczy ktore musze kupic a ile innych bym chciala :( Zazdroszcze ludziom co maja kase, musze sie wziac za swoje zycie

Gość sukienke pozycz od kolezanki
z butami zimowymi to kicha, ja bym nie kupila takich z plastikowej krowy bo szkoda stop. wzielabym debet na koncie z 200-300 zl; prezenty bym kupila do maks stowy albo zrobila cos wlasnorecznie.

Gość 0IJIHTT9YJJ
Z butami najwieksza kicha bo kupilam w pazdzierniku kozaki, takie za 40 zl ale mi sie spodobaly. Ale co z tego jak sie juz zdarly a po wyciagnieciu z nich nogi roznosi sie taki smrod ze wstyd mi do kogos pojsc :O

Gość 0IJIHTT9YJJ
Problem w tym ze nie moge zrobic debetu na koncie niestety, nie mam takiej mozliwosci.

Gość 6vgooo
ja kupiłam na Mikołajki śliczne porcelanowe kubki w sklepie "wszystko po 4 zł " : zapłaciłam po 3,50 i 2,90 za sztukę w realu były brzydsze po 7 zł i się potłukły szybko

Zima ma być ostra kup sobie buty! Bo jeśłi tego nie zrobisz zadłużysz sie na lekach... Prezenty wykonaj sama. A na Sylwestra sieć w domu! Musisz dokonac wyboru....

Buty zimowe niestety powinny trochę kosztować, co jest w pewnym stopniu dowodem na to, że nie zniszczą się nam tak szybko. Myślę, że z takich tańszych powinny Cię zadowolić Heavy Duty Micko. Na tanisport.pl kosztują tylko 130 zł., a wydaje mi się, że Cię nie zawiodą.

Gość ujhfje
odpuść sobie sylwester, lub zaproś jakąś koleżankę, posiedzicie sobie, napijecie sie i po sprawie. Sylwester jest co roku