Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni98123728

Czy lekarz moze sie pomylic co do plci dziecka??

Polecane posty

Gość moni98123728

Jesli cała ciążę mowi ze bedzie dziewczynka to jest szansa ze urodzi sie chlopiec?? albo odwrotnie. czy to niemozliwe??

Gość moze sie pomylić, czasami dzie
cko tak sie obróci albo jakiś cień na usg. Moja znajoma miała miec drugiego syna, lekarz widział na usg ptaszka, a urodziła sie dziewczynka :) Nie mogła uwierzyc :)

Gość ania7236871
Hmm a jak bylo duzo badan USG?/ ja mam ciaże zagrozona wiec tych USG mialam sporo i to mozliwe ze by sie pomylil za kazdym razem?? nie wiem:/

Gość dzieciata mężata...
moni i ania to ta sama osoba??? :-P

Gość blu4
Jest mi lekarz przed porodem 2 tyg.robił prywatnie usg i była dziewczynka a tu niespodzianka syn sie urodził!!!!!!!!!

w pierwszej ciąży od początku czułam że będzie chłopiec i lekarz tylko raz mnie utwierdził w tym przekonaniu i nie mylił się teraz jestem po raz drugi w ciąży i od początku czułam że będzie dziewczynka, lekarz pierw powiedział że nic między nogami nie widać, a na kolejnych wizytach był pewien że to chłopiec, cóż okaże się za 2 miesiące czy się myli czy nie:)))

Gość lojloj
oczywiscie ze moze sie pomylic, na 2 usg byla dziewczynka..na 3 i 4 nie wiadomo..bo tak sie mala przekerecila ze nie sposob bylo zobaczyc, nawet na 3d gdzie bylam pewna ze teraz to juz potwierdza na 100% nie dalo sie zobaczyc bo malutka scisnela posladki i koniec..czulam w kosciach ze to bedzie dziewczynka, wszystkie ubranka, kocyki itp sa pod dziewczynke, dopiero w 36 tyg kiedy mala bezwstydnica rozlozyla nogi bylo jasne ze to dziewczynka;)

Gość szynkkka
Jestem w 29 tygodniu i jak na razie lekarz nie dał rady określic płci :P Mnie sie jakos wydaje, ze to będzie chłop, no ale zobaczy się. Moze jutro cos się da rozpoznac, ale i tak nie będzie to dla mnie jakas wyrocznia. Imiona przygotujemy dwa :P

właśnie nie mozna ufać na 100% zawsze trzeba zostawić sobie choć ten 1% na pomyłkę więc jeśli chodzi o wyprawkę po prostu kupować uniwersalną teraz tak robię bo mam mieszane uczucia co do płci ale za pierwszym razem byłam tak pewna że kupowałam wszystko niebieskie:)))

Gość szynkkka
Ja nawet jakbym miała 100% pewnosci co do płci - rzeczy dla dziecka chcę miec uniwersalne. Bo rzygac mi się chce, jak widzę ten różowo-niebieski niemowlęcy swiat i durne przypisywanie koloru płci.

Gość ewelka puknij się w głowe
:o módl się żeby zdrowe było a nie zebyś mogła stroić w różowe sukieneczki i kokardki :o Naprawdę niektóre nie powinny mieć w ogóle dzieci z takim pustym myśleniem. Jak urodzi ci się syn ( a zapewne tak będzie bo dwóch lekarzy by się nie pomyliło) to nie będziesz go kochać?

Gość co sie dzieje z ludzmi?
znajoma leżała w szpitalu z dziewczyna, która miała miec dziewzynke a urodził sie chłopiec

Gość ona92
Mi lekarz cały czas mówił że będzie chłopak a przed samym porodem badał mnie inny i stwierdził że to 100 procentowa dziewczyna... I takim sposobem mam 10 miesięcznego synka :D

U mojego lekarza usg co miesiąc - chłopak, usg w jednym szpitalu, później w innym (w dniu porodu) - wszędzie chłopak. Urodziłam córeczkę :-)

Gość To już
się nie zmieni, to dziecko jest więc i tak będziesz musiała go pokochać. Lepiej spróbuj zmienić już teraz nastawienie, żby mieć w ciąży miłe wspomnienia, a nie flustracje z powodu płci.

Gość ewelka345
dzieki!!! dal mnie wazne jest zeby bylo zdrowe bez wzgledu czy corka czy syn!!! widze ze niktorzy nic nie rozumia a sie wypowidaja!!!

Gość jak to???
Do MałejBlondynki ...jak to ja jestem w 20tc też mi gin powiedziała że na 100 chłopak chciałam babeczke bo mam juz 1 chłopaka jak tak sie pomylili mało usg czy zbytni nie mówili ci na 100 ????

Skoro lekarz nie widzi ewidentnie w USG płci to piszę, że nie uwidoczniono narządów płciowych. Jak się pomyli w opisie to ewidentnie błąd w sztuce.

Gość ale kultura
pewnie,ze moze,przeciez to tylko człowiek

Gość jak to???
mi raczej sie nie odmieni moja gin pokazała mi wyraźnie że to chłopak ja tak zbytnio nie widziałam ale ona chyba sie już zna że tak mówi.... ale to nic dzidzuś super zdrowy to tylko to jest najważniejsze.... szkoda tylko że nie będę wiedziała jak wygląda moja córcia bo już nie zamierzam więcej miec.... z resztą co los da....

Gość eweliiiiiiiiina
Mojej przyjaciółce na USG 3d pokazali, że chłopak. Na 1000%. I urodziła dziewczynkę.

Gość zoska78
moja kuzynka jest takim przykadem. lekarz jej za każdym razem mowil, ze będzie corka a ona upierala się ze synek bo bardzo chciała mieć synka...i wiecie co? urodzil się chlopiec. matczyna intuicja gora. pozdrawiam autorke.

Gość jak to???
mi usg pokazało na 100% chłopca .... to 20tc i raczej w dziewczynkę się już nie zamieni he he będę miała dwóch synów.... ważne aby byli zdrowi....

Gość bialyStorczyk
pewnie ze zdazaja sie pomylki, moja kolezanka jeszcze w dniu porodu miala miec syna, a urodzila coreczke

Gość ewelka345
a to teraz powiedzcie jak lekarze sie tłumacza z takich pomyłek? i wogole skąd one sie biora??

Gość ewelka345
a to teraz powiedzcie jak lekarze sie tłumacza z takich pomyłek? i wogole skąd one sie biora??