Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananannananana

moj facet mnie tak traktuje..

Polecane posty

Gość nananannananana

poniża mnie przy obcych np komentuje moje zachowanie itd typu,, nie wysylaj jej po to ona tego nie znajdzie i tak" ,że niby taka ułomna jestem.. albo np jak jestem w lazience ,a ktoś czeka do tej lazienki to mnie z tamtad przegania i mówi ,,pospiesz się nie będziesz ludziom łazienki zajmować" i wogole sądzi ,że powinnam we wszytskim ustepować ludziom ,a oni mnie moga traktowac jak chcą.. np to nic ,ze moja koleżanka siedzi godzinami w lazience bo ona ,,widocznie ma taki nawyk" za to ja powinnam się śpieszyć żeby jej ustapić i tak jest zawsze.. albo mi ostatnio mówił jak wysiadaliśmy z autobusu ,,paniusiu może byś coś pomogła" a ja nawet nie zdążyłam nic wziąć zanim to powiedział .. albo np mówił ,że dlatego ,że sie nie miescimy pod jedną kołdrą to ja powinnam spać pod kocem ,a jak on chrapie to nie pownnam nic mowić tylko przetrwać do rana bo ,,on ciężko pracuje" .. nawet np to jak się umalowałam próbuje ktytykowac przy ludziach ,a innych chwali i mnie tylko osmiesza.. albo np on ogląda tv do 3 w nocy i ma gdzies ,że ja chce isc już spać i tak jest ciagle ,albo sadza mnie na słoncu a on siada w cieniu bo mówi ,, że ma główę wrażliwą " itd

Skoro lubisz jak Cię facet nie szanuje- twój wybór. Ja bym już dawno kopnęła w 4 litery.

Gość Zawiedziony :/
nie wiem co ty tu jeszcze robisz tłukąc w tą klawiaturę zanieś lepiej piwo swemu władcy nie zapomnij o obciaganku oczywiście z pouykiem

Gość betoniarka 88
co za prostak boooosz!! a ty? ty jesteś tak głupia że nawet nie chce się tego komentować.

Gość alukiki
"albo sadza mnie na słoncu a on siada w cieniu bo ..." jak On Cie sadza? Sama miejsca nie umiesz wybrac? Jak dzidzie Cie sadza? Śmieszne powiem Ci.

Gość nananannananana
ja nie chce się dawać tak traktować wbrew pozorom jakaś zdesperowana nie jestem bo nawet mam powodzenie i inni się mną interesują.. ale nie wiem może dałam sobie pranie mózgu zrobić? tak sie wtedy głupio czuje jak on mnie tak traktuje.. przy tch ludziach.. bo jakie on ma prawo robić ze mną gówno?

Gość nananannananana
bo np powie przy ludziach ,, siadaj tam kochanie ja siąde w cieniu bo dzisiaj slaby jestem" jego kolega to za to dobrze skomentowal ,,a co ty taki delikatny jestes? " nawet jego koledzy stają w mojej obronie juz

Gość nananannananana
nie jestem glupia bo wiem ze tak nie powinno być.. sama sobie sie dziwie ,że na tyle sobie pozwalam.. na takie traktowanie... dalam mu sie stłamsić i tyle

Gość alukiki
" ja siąde w cieniu bo dzisiaj slaby jestem" to ile on ma lat?? jak już słaby od słońca się robi??

Gość nananannananana
on ma 32, ja 22.. kocham go ale juz nie mam sily traktuje mnie jak popychadlo i panienke do seksu i tyle

Gość nananannananana
i to przykre ,że na tyle sobie pozwoliłam.. wiem o tym,że ciekawe jaka minę by miał jakbym go w dupę kopneła.. i pewnie tak zrobie bo juz nie dam rady

Gość kafe kafe
no, wreszcie jakaś dojrzała decyzja:))

Gość Nie umalowana ...
sama sobie umiesz odpowiedzieć kochana.. znajdz w sobie siłe i się postaw

Gość martaaa8998
jak mu na to pozwalasz to tak cie traktuje zal poprostu...sa jeszcze normalni faceci wiec daj sobie z nim spokoj...powodzenia

Gość Eleeene
az sie usmialam, z tego twojego adratora .Dobry jest a jaki delikatny.Panisko z niebieska krwia w zylach. Musi sie oszczedzac biedaczek. A wiesz co autorko, mysle, ze jeszcze dlugo nie odejdziesz od niego. prozne nasze tu pisanie.

Gość 6404548903489040-54-054
jasne zze nie;] wsyztskie placza a i tak zostaja:p straszne tchorzostwo bo bede saaaaama o nieeee! ja bym wolala byc sama niz z takim typem;p