Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egeggg

jakie macie aktualnie problemy nie dajace wam zasnac?;(

Polecane posty

Gość nsadbidb
toksyczna 'rodzina' potrzeba wyprowadzki- ale nie mogę :/ brak kasy, kredyt brak samochodu samotnosc ból żeba

Gość do tych którzy piją stale
teraz to najgorsze jest zblizajace sie seminarium, ogolnie praca licencjacka, "mega-nieśmialosc" ;(

Gość problmey,,,,,
brak pieniedzy, pracuje ale po oplaceniu wszystkiego zostaje JEDNO WIELKIE GOWNO, mam dosc. zdrowie mi sie sypie, a zeby byc zdrowym trzeba miec pieniadze.

Gość problmey,,,,,
do tego męczą mnie czasem natrętne myśli i chyba wpadam w depresję

praca magisterska i promotor dość problemowy :/ potrzeba wyprowadzki i w ogóle przeprowadzka do Warszawy mnie nieźle przeraża :/ ale zawsze mam forum :P

Gość egeggg
-przewlekła choroba -nieudana operacja i brak szans na poprawe :o -brak kasy -niepełnosprawnosc -samotnosc -nadwaga

Gość bezrobotna......
bezrobocie:'( a więc i brak kasy

Gość kizia mizia 656
- rozpad małżeństwa po roku czas - strach że będę sama i że nowo poznany facet spierniczy, gdy usłyszy że jestem po rozwodzie

Gość egeggg
mysle ze jak jest zdrowie i kasa to wiekszosc problemów mozna rozwiazac;(

Gość anabella4567
Brak pracy, brak kasy, długi, brak perspektyw na załozenie rodziny. I pomyśleć że w dzieciństwie marzyłam że jak dorosnę to będę miała domek z białym płotkiem, mnóstwo miłości i w miarę dostatnie życie...

Gość kolorowa dziewczynka__
-brak kasy -dziecko też nie daje mi spać ...i jeszcze wiele bym mogła wymieniać :(

- brak kasy - boję sie przprowadzki do faceta i nowej pracy

Zwyrodnienie macicy wykryte przez lekzry dopiero po zapłodneiniu w związku z tym zagrożona ciąża... A wszystko zalezy od organizmu, lekrze nie są w stanie nic zrobić...

Gość DEZOKSYDANT
ciąża, boje się, że poronie:( juz leżałam w szpitalu

Gość r1983r
Poczatek miesiaca i juz prawie brak pieniedzy wyprowadzka mojego narzeczonego, zostane sama z dzieckiem

brak kasy na swieta brak pracy ostatnio czeste klotnie z moim facetem problemy z jego cholerna rodzina i ogolna depresja jesienno-zimowa

Gość mam pytanieo szukanie
brak pracy:(

Gość kurczątkooo
a mnie męczy jutrzejsza rozmowa kwalifikacyjna, czy jestem w ciąży czy nie ;/, no i praca mgr również :(

-brak kasy (widze ze prawie wszystkim tu doskwiera:/) ; musze wynajac stancje a praktycznie nie mam na nia kasy. Chociaz pocieszam sie faktem ze ze znajomą ja wynajelam. -musze zaczac szukac pracy, ale zwyczajnie sie jakos tego boje -w zwiazku mi sie pierniczy na potege -nie mam kasy na prezenty, a tym bardziej na kilka innych rzeczy, ktore by mi sie przydaly

Gość zestresowanakobietkaaaa
nieszczęśliwa miłość, tęsknota, samotność, brak pracy, brak kasy :( łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość xyz25
brak kasy na święta

Gość prasuję koszule czajnikiem
samotność, a mimo że to mój stały i niezmienny od 5 lat problem, to nadal nie mogę go przełknąć i się przyzwyczaić 🖐️

- powalający instynkt macierzyński, a mój S. o dzieciach nie chce słyszeć - w związku z czym depresja - w związku z czym zajadanie smutków i nadwaga - w związku z czym depresja

Gość bla blada twarz
- strach przed praca - w zwiazku z czym, brak pracy - brak pieniedzy - w zwiazku z czym, nie moge kupic biletu lotniczego i wyjechac - tesknota za przyjacielem, ktorego kocham

OHYDNA JĘDZA to jak to jest u was w poradni ginekologicznej ty wchodzisz siedzą kobiety i od razu cię na poczekalni pytają -a pani dla czego bez partnera tu przyszła?

Gość olenkaaa
problemy z matką alkoholiczką, długi, brak pieniędzy na prezenty teraz jeszcze śpię ale od stycznia będzie gorzej, bo nie będę miała kasy w ogóle, teraz przędę ostatkiem sił....