Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do was pytanie

Pytanie o maść CLOTRIMAZOLUM

Polecane posty

Gość mam do was pytanie

Kobietki, mam pytanie. Od tygodnia stosuję tę maść, ale dziś dostałam okres i nie wiem czy w tym czasie można nadal stosować. W ulotce nic nie pisze. Ma to jakieś znaczenie? Muszę przerwać kurację? Wolałabym tego nie robić, bo jeszcze za wcześnie. ODPOWIEDZCIE PROSZĘ.

Gość mam do was pytanie
ta maść jest idealna do herbaty. połowę opakowania na szklankę herbaty:classic_cool:

Gość gfsgfvkhgh
nie musisz przerywać:) ale gdzie ją stosujesz?:)

Na czas okresu przerywasz stosowanie, a po okresie wracasz, tak samo jest z globulkami dopochwowymi.

Gość zakilkanakaak
powinnaś przerwać stosowanie i wrócić do niego po okresie

Gość mewalatar
Jak już tydzień stosujesz, i nie przeszło to lepiej idz do lekarza, po tygodniu stosowania masci powinno CI przejsc, tak w ulotce napisali.

Gość mam do was pytanie
Poprawa jest bardzo duża, ale w ulotce pisze, żeby stosować od 2-4 tygodni, więc nie wiem czy tydzień to nie za krótko.

Gość mewalatar
Ja stosowalam tydzien od niedzieli do niedzieli i przeszlo mi w poniedzialek jeszcze posmarowalam a we wtorek dostalam okres, dzis jest sroda i jest git, w ulotce jest zeby jak po tygodniu nie przejdzie to isc do lekarza, mozesz smarowac dalej ale albo bedzie gorzej, albo nie.Albo jak uzywasz tamponow to mozesz sobie posmarowac:)

Gość mam to samo teraz :(
używaj tamponów i stosuj ją dalej - bo maści się nie wpycha do środka, to nie czopek ;)

Gość mewalatar
No bo w okresie do lekarza nie pojdziesz, dlatego wlasnie lepiej tampony i smaruj, bo po okresie moze byc gorzej, ale w ulotce jest zeby smarowac 2-3 razy dziennie jakos tak to bylo, a ja smarowalam po kazdym zalatwieniu sie, cala tubke w tydzien zuzylam.

Gość mewalatar
Staszek Kolasa To nie jest powiedziane ze sie zarazasz od osoby z ktora jak Ty to mowisz sie gzisz. A jak juz to mam męża od 5 lat wiec byle z kim nie sypiam zreszta zawsze mimo tego ze biore tabletki anty jest gumka. Ja nigdy nie mialam problemow z grzybica a teraz akurat tak trafilo na szczescie masc mi pomogla i nie musialam wydawac kasy na wizyte u lekarza. Zmienila sie pogoda flora bakteryjna sie zmienia przez branie roznych lekarstw , proszek do praniaitp itd. moglabym wymieniac bo sie naczytalam duzo o tym.

Gość mam do was pytanie
Dziękuję wam za pomoc :) DO STASZKA KOLASA Nie być taki mądry, a jak się nie znasz, to się nie wypowiadaj.