Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaBliźniaczekk

Do mam, które siedząc z dzieckiem w domu, chcą sobie dorobić !

Polecane posty

Gość MamaBliźniaczekk

Witam ! Jeśli chcecie sobie dorobić, to polecam wam surfbara, z którego sama korzystam. Jest to niewielki baner z reklamami, który widnieje na Twoim pulpicie podczas, gdy surfujesz w internecie. Nic Cię to nie kosztuje, a zawsze trochę dodatkowej kaski wpadnie. :) Zarabiasz też na polecaniu surfbara, tak jak ja robię to teraz. Zarabiasz 10 % z zarobkow Twoich poleconych. :) Zapraszam, bo warto. http://pl.20dollars2surf.com/?ref=206430

Gość MamaBliźniaczekk
To zależy ile poświęcam czasu

Gość MamaBliźniaczekk
Myślę, że warto, bo dla niektorych nawet to 200 czy 300 zł to jest zawsze coś.

Gość MamaBliźniaczekk
obecnie około 1000 zl

Gość MamaBliźniaczekk
Nie musisz wierzyć, ja buduję swoją bazę poleconych i mam net włączony cały czas. :) Wiadomo, że czasem jest więcej, czasem mniej. Napisałam około. I, massz rację, do pracy się nie wybieram.:) Dzięki temu mogę pozostać z córeczkami w domu i mieć trochę grosza dla siebie. Pzdr.

Gość MamaBliźniaczekk
A poza tym, ja nikogo nie zmuszam. Jak ktoś będzie chciał skorzystać, to skorzysta. Tyle ode mnie ;) Zapraszam i miłego dnia 🌼

baju , baju!!! :D Ladny kit wciskasz. Weszlam na ta strone i wiem ze tam gowno zarobisz i wiem to od kolezanki ktora tez sie w to bawila. Zeby zarobic tysiaka to bys musiala 20h/dobe siedziec przed netem i klikac. Wiec nie pierdziel!!!! I nie rob ludziom z mozgu wody.

Gość mamuska2010JJ
wydaje mi sie ze to sciema.powiedz jak Ci te pieniadze wysylaja?z ciekawosci sie zalogowalam,a jagoda jak to jagoda zlote mysli zawsze ma;D

mogą wypłacić chociażby na konto w paypalu...zarejestrowanie sie na tej stronie co pisze autorka nic nie kosztuje, nie ponosisz żadnych opłat i tam pisze w jaki sposób można dostać te pieniądze tylko trzeba uważnie przeglądać tą strone