Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieśmiała 1986

Podoba mi się facet w pracy-co robić???

Polecane posty

Witam.Chciałabym prosić o radę...w budynku w ktorym pracuje,ale w innej placówce niz ja pracuje pewien facet...widziałam go pierwszy raz 3dni temu kiedy musiałam po cos iść do jego placówki.Wymieniliśmy się spojrzeniami(załatwiałam coś z kobietą w sekretariacie a on byl w pokoju obok).Nie ukrywam,że wpadł mi w oko.Wiem już jak ma na imie, jak sie nazywa,wiek,czym sie zajmuje itp.żony nie ma:P czy dziewczynę...tego nie wiem...na nk ma tylko jedną swoją fotkę sprzed kliku laty...Ja nie należe do smialych dziewczyn i zawsze mam problem z tym pierwszym kontaktem....doradzcie co moglabym zrobic>Tzn,zeby go jakos poznac...jakis ruch...a potem okaze sie czy on by byl w ogole mną zaintersowany....nie wiem kiedy znowu go gdzies spotkam...prosze o rade...:)

Gość dzyń dzyń dzyń
zrób mu loda

Gość eeeeeeeeeeeeeeeef
to ON powienien dać znak a nie ty. To on powienien o tym myslec. jesli mu sie spodobałas znajdzie sposob by ciebie odnaleźć. Póki co siedz cicho i sie nie osmieszaj:O

Ja nigdy nie bawiłam się w takie podchody ale może jest fachowcem w jakiejś dziedzinie. Możesz poprosić go o pomoc w jakiejś sprawie na której on się zna.

Jak dobrze wychowany to nie odmówi" a jak panna nie w jego typie to cham i burak :D niektóre kobiety to maja pojęcie :D

eeeeeeeeeeeeeeeef dobrze Ci radzi jak jesteś nieśmiała i nie potrafisz wyłożyć kawy na ławę to czekaj na jego ruch. 🖐️

nie masz smialosci zaprosic go na kawe ale przeprowadzenie wywiadu informacyjno szpiegowskiego juz nie stanowilo dla Ciebie problemu?

Regres -> co do mojego pojęcia. Chyba buźki na końcu mojej wypowiedzi mówiły same za siebie. Ale cóż co niektórzy muszą próbować zabłysnąć. 🖐️

czizas w dzisiejszych czasach szpiegowanie polega na zalogowaniu sie na NK i Facebooku :D więc akurat w tym kontekście mogła to robić wieczorem po obejrzeniu M jak Miłośc

nie masz smialosci zaprosic go na kawe ale przeprowadzenie wywiadu informacyjno szpiegowskiego juz nie stanowilo dla Ciebie problemu? infomacje zdobyłam poprzez net-nikogo nie wypytywałam o niego:P

Gość BARDZO DOBRA RADA
Nie ubieraj jutro majtek do pracy pod sukienkę. Podnieś sukienkę i pokaż mu piczkę.

infomacje zdobyłam poprzez net-nikogo nie wypytywałam o nieg' taki polski detektyw Monk

Gość prawiczy prawiczek 28
Zabawnie było by zobaczyć jak jakaś dziewczyna robi coś takiego w kierunku takiej doradzającej, prawiczej jak mniemam, pomarańczy. :D Ciekawe jak by szybko uciekała?

dziewczyno przestan goscia tropic niczym wirtualny chuck norris i po prostu czesciej "wpadaj" na niego w pracy, usmiech, wymiana pozdrowien, tralala i kawa

skoro nie masz zamiaru nic robic to siedz i czekaj az sam przyjdzie albo wysle ktoregos mroczka, a tymczasem powzdychaj sobie do jego foty na nk

niestety nie mam okazji na niego wpadać..." poczekaj trochę :) może z czasem razem wpadniecie :P

Jak będzie często do niego wchodzić na NK a nie wyłączyła śledzenia to on się dowie :classic_cool:. Też sposób :P.

Gość Purpurowy bananowiec
Nieśmiała, a jeśli koleś jest równie nieśmiały jak Ty to przez 10 lat będziecie czekali aż któreś zrobi ruch? Osobiście uważam, że takie "szare myszki" są nieśmiałe w każdym temacie i taka mi nie odpowiada. Jeśli będziesz czekała na jego ruch to w 80% zapomnij o nim. Poproś go o pomoc a jak przyjdzie to zaproponuj mu pyszną kawę w pokoju :) Powypytuj o przeróżne kwestie, udawaj głupiotką i uśmiechaj się jak będzie Ci tłumaczył

Jak będzie często do niego wchodzić na NK a nie wyłączyła śledzenia to on się dowie . Też sposób " o fok chyba mam pare rzeczy do nadrobienia :)

Ta funkcja jest tam przecież od lat albo była :D.

Szkoda. Mogłabyś się chwalić fasolką i bejbikopytkami. ❤️

masz racje :) wreszcie mialabym gdzie wrzucic sweet focie robiana w lustrze kolo kibla :)

Purpurowy bananowiec---->>az taka niesmiala to nie jestem,daj spokoj:D mam tylko problem z zagadaniem do faceta jak sie nie znamy..potem juz luzik:)a brzydka nie jestem...:) on możliwe,że jest niesmiały bo tak niesmialo na mnie zerknął...:)