Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezkaimpra

Co sądzicie o takiej sukience na sylwestra?

Polecane posty

Gość imprezkaimpra
kurcze, szkoda ze nie ma sklepu asos w polsce,wykupilabym chyba polowe sklepu :)

Dyrektore, sama o tym doskonale wiem ;) Dziewczyny, a co sądzicie o tej torebce? http://www.asos.com/Asos/Asos-Leather-Twist-Lock-Vintage-Style-Satchel/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1039287&cid=8730&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Tan Choruję na nią, nie stać mnie na oryginał, a ta wydaje mi się najlepszym odpowiednikiem: http://moda.allegro.pl/duza-torebka-atmosphere-retro-styl-kolor-kamel-i1337876407.html

Gość imprezkaimpra
hakuna ta druga niestety wiele traci gdy najpierw zobaczy sie oryginał :) pierwsza jest super

Wiem, że traci przy tamtej, ale tak obiektywnie chyba nie najgorsza? Chyba zażyczę ją sobie pod choinkę. Już się nie wcinam ;) PS: Dyrektore, fałszywie skromnej grać nie będę ;)

Sylwestrowa jest czerwona z "Bolero", z limitowanej serii, czeka już od 4 miesięcy, więcej nie zdradzę ;)🖐️

Ta koronka super, ale na jakimś filmiku widziałam ładniejszą ;) Poszukam, jak znajde to podrzucę link ;)

Chodzi Ci bardziej o sukienkę, czy o mnie? :D Efekt końcowy nie prędzej niż 02.01.2011, jeśli się zdecyduję. 🖐️

Widziałam już to, sukienka na plus, też zwróciłam na nią uwagę. Inna sprawa, że dziewczyna taka zorientowana, a fryzura tragedia i ten makijaż oczu - makabra.

Hehe, ja nie pogardziłabym jej urodą :D a dziewczyna wydaje się być w porządku :)

Jak wiadomo, sama sobie świetnie radzę w te klocki więc: No, thanks. 🖐️ Nawrzucam fotek, a później się okazuje, ze niektórzy zakładają całe foldery ze zdjęciami i rzucają dalej w obieg :D

Nie pogardziłabym urodą Belucci, Zeta Jones, ta szału nie robi szczerze.

Gość j.b.c.
sukienka jest śliczna, ale dla tandeciar za mało brokatu