Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MENFJO2FJ2NF

CHCE MIEĆ TAKIE ZĘBY JAK TO ZROBIĆ???

Polecane posty

Gość MENFJO2FJ2NF

PROSTE BIAŁE I RÓWNE CO POWIEDZIEĆ DENTYSTCE ŻEBY FACHOWO TO ZABRZMIAŁO???

Gość nbinhlo
powiedz, z eby zajal sie esteyka zebow , oczywiscie najpeirw musisz sie zorietowac czy sie w tym specjalizuje

Jeśli proste to do ortodonty. Jeśli białe to usunięcie kamienia, wybielanie lub piaskowanie 🖐️

Gość ol
stały aparat na dwa lata i wybielanie w gabinecie - całość około 12 tysięcy :) Ja dokonałam :)

biala perla. swietnie wybiela. mam bieluuuusienkie zeby po niej. rewelacja i w dodatku tania i bardzo wydajna

Gość MENFJO2FJ2NF
NIE APARAT ODPADA BO DENTYSTKA POWIEDZIAŁA ŻE SIĘ NIE KWALIFIKUJE I PODOBNO MAM PROSTE ZĘBY CHOCIAŻ JA TAK NIE TWIERDZE ALE,CHCE ŻEBY BYŁY JAK Z REKLAMY MOŻE LICÓWKI ALE, CZY LICÓWKI ZAKŁADA SIĘ NA ZDROWE ZĘBY??

Gość MENFJO2FJ2NF
Chodzi mi o to że w prawej jedynce po lewej stronie z boku mam milimetrowe wyszczypanie a, w lewej jedyne centralnie na środku mam lekkie wgł ębienie też takie milimetrowe i chce się tego pozbyć ale, dentystka powiedziała mi że te uszczypania są tak maleńke że szkoda zębów bo żeby mi je uzupełnić musiałaby najpierw sporo zęba upiłować....:(

Gość 98765yuijuhg
ja nie mam najgorszych ale tez bym chciala miec takie idealne.... juz zbieram kase na staly aparat ten niewidoczny a wybielam zeby biala perla i bardzo sobie chwale chociaz nie jestem systematyczna i nie nakladam codziennie

Gość MENFJO2FJ2NF
kurcze zawsze miałam problem żeby mówić wprost i jakoś mi tak naokrężnie zawsze wychodzi...:P:O źle się wyraziłam chciałabym zęby bardziej wypukłe i zlikwidować te wyszczypania no i oczywiście wybielić ale, czy na zdrowe zęby można założyć licówki?????