Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka pedagogiki0909

Ankieta - późne macierzyństwo. Pomóżcie! :)

Polecane posty

Witam, Jestem studentką V roku pedagogiki opiekuńczo - wychowawczej i prowadzę badania nad opiniami kobiet na temat ich późnego macierzyństwa. Zapraszam wszystkie Mamy, które urodziły dziecko po 35 r. ż do wypełnienia ankiety :) Wystarczy kliknąć na link i gotowe :) http://moje-ankiety.pl/respond-3779/sec-5QeFxT5p.html Bardzo dziękuję za pomoc! :) Potrzebuję 100 osób :)

Gość kijevna
chodzi o pierwsze dziecko? czy w ogóle?

Nie, nie musi to być pierwsze dziecko :)

Gość wypelnilam ale w p-cie 11
2 razy powtarza sie TAK. Poza tym zestaw pytan nie byl wyczerpujacy o tyle, ze wiele kobiet zachodzi w ciaze pózno ze wzgledu na wczsniejsze poronienia lub niemoznoc zajscia w ciązę ( stad reakcje bywaja inne a punkty ich nie uwzledniają Przy pytaniach o pomoc rodzenstwa brakuje wstepnego zalozenia, czy rodzenstwo w ogole jest i czy jest na tyle duzoe,zeby uczestniczyc w zyciu rodzinnym ( moze to byc niemowlę, takze wymah=gajace opieki ). Brakuje tez informacjo, czy rodzice zyją . Takze dla lepszej oceny dalabym wyjasnienie, czy mąż rodzice/ tesciowie mieskaja w poblizu, czy sa zdolni do pomocy ( moze sami jej wymagaja ze wzgledu na wiek) czy zdrowie. To, ze nie otrzymywalam pomocy nie jest jednoznaczne z tym,ze na kims sie zawiodłam.

Dziękuję za wypełnienie i za informację o błędzie w pyt. 11 :) już poprawione. Co do pozostałych uwag, to porozmawiam z moim promotorem

up :)

Gość mn88
Wypełniłam ankietę. Owocnego pisania pracy :)

Dziękuję Wam bardzo :)

wypełnione, Jak dla mnie brakuje w statusie zawodowym punktu własna działalność gospodarcza Poza tym pytania czy ciąża planowana czy nie, ale w sumie nie wiem czy to jest ci potrzebne do badań :P dla mnie też byłoby pewnie ważne czy to pierwsza czy kolejna ciąża, oraz z powodu pytań o obawy może pytanie o ewentualne wcześniejsze poronienia....wtedy byłaby pełna jasność

Czy ciąża chciana czy nie wynika z odpowiedzi :) czy pierwsza czy kolejna też :) więc nie muszę o to pytać :)

co do tego czy pierwsza czy kolejna fakt , nie popisałam się :P Ale jest różnica pomiędzy ciążą chcianą a planowaną i to duża

oczywiście, że jest :) Ale to z odpowiedzi też wynika, czy się od razu ucieszyłaś czy miałaś mieszane uczucia itd :) więc analizując wszystkie odpowiedzi z ankiety to łatwo odgadnąć czy to była miła niespodzianka czy nie :) czy też może przemyślana decyzja :)

Gość zupaogorkowa8930
uzupełniłam :)

Gość maamaapo40stcee
proszę bardzo, uzupełnione :)

Dziękuję Wszystkim za wypełnienie ankiety i proszę o jeszcze! :)

up :) Mam już 73 wypełnione ankiety :) bardzo, bardzo dziękuję :) jeśli ktoś jeszcze ma ochotę mi pomóc, zapraszam :)