Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABRAKADABRATOCZARYIMAGIA

SAMOTNE MATKI - co onich myślicie? jest im ciężko?

Polecane posty

własnie nie pytam tylko o sfere materialną s.matek ale i duchową jak się czują, jak myslicie jest łatwo?

podnosze, wypowiadajcie się wasza opinia jest bezcenna :)

Lumpik wydaje mi sie, ze kazdej jest ciezko. Wiadomo, ze chcialoby sie miec kogos do kochania, do dzielenia trosk i radosci z malucha. No ale nie kazdej jest dane takie szczescie posiadac.

nie załamuj mnie :) mam 22 lata i mam nadzieje ,że będę jeszcze szczęśliwa. Byle jak najszybciej :) Jak patrze na małą to smutno mi ,że nie ma do kogo mówić ,,Tato" :(

Nie chcialam Cie zalamac:) chodzilo mi o bycie z ojcem dziecka. Bedziesz jeszcze szczesliwa.

Gość apapapapaapapap
up

Gość TAK JEST IM CIĘŻKO
up

Gość bagienekk
weźcie się ku rwa za robote trzeba było du py nie dawać a teraz nie narzekać

Gość ajaksa
Do jesteście bez serca Zapomniałaś dodać że tzw samotna matka to też taka co uciekła od swego męża bo się jej wydawało , że go oskubie z kasy, a nic z tego nie wyszło . Wierz mi , że i takie egzemplarze bywają.

Gość mimozinka
bagienek gdyby zadna ci dupy hoojo nie dawala to ciagle byś łapą jechał. pojebie umyslowy. Jestes tak ogranoczony ze az glowa boli

Gość sratta tata
a tak na serio to większa częsc tych samotnych matek to tak zwane psełdo samotne matki które zyją w konkubinatach i mają dzieci lub sa po rozwodzie i zyja z innym facetami sory ale taka prawda i chodzą i narzekają ze jedna z drugą jest samotna matka zeby ulgi miec i kase wyłudzić....a sa tez prawdziwe samotne matki które sa tak dumne ze nie stoją w kolejce do opieki społecznej i nie narzekają tylko pracują bo wiedzą ze sa same i nie mają czasu na narzekanie bo musza utrzymać siebie i dzieci...taka jest polska rzeczywistość

Gość sratta tata
moim zdaniem gdyby naprawe sprawdzili które z tych samotnych matek jest na serio samotna to dawno by zniknoł problem samotnej matki a wtedy szanse by miał te prawdziwe samotne matki.....