Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejti melua

opłatek w pracy...

Polecane posty

Gość kejti melua

Witam, od paru miesięcy pracuję w firmie x. Zbliżają się święta i tradycją w firmie jest że co roku przed BN organizowane jest spotkanie opłatkowe pracowników firmy x z oddziałów z całego miasta. Będą potrawy wigilijne itp. I łamanie się opłatkiem W swoim miejscu pracy znam już dobrze wielu ludzi, więc wiem czego im życzyć na święta i przyszły rok - aby im dzieci dobrze rosły, aby zaliczyli wszystkie egzaminy na studiach itp. Natomiast nie wiem co mogłabym życzyć osobom sobie do tej pory nieznanym czyli ludziom z innych placówek - nie wiem czy mają męża/żonę, dzieci, jak im się powodzi, jakie mają pasje... Na ten dzień wszyscy się pewnie wystroją więc nie będę pewnie wiedzieć czy elegancki pan jest dyrektorem w innym rejonie czy też odstawionym na ten dzień, ale na codzień skromnym cieciem zarabiającym marrnie... A starsza pani w koralach - czy to księgowa czy może sprzątaczka? Boję się jakichś wpadek i gaf,,, Co byście życzyli w sumie obcym Wam ludziom na takim spoitkaniu? Czy może nieznanych sobie omijać albo wpierw dążyć do przedstawienia się ?

Gość anikaaaaa
wzystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, sukcesów, kasy:) zdrowia... nie wiem w czym masz problem???

Gość kkkaaakaaa
jak dużo luda to nie musisz z wszystkimi się łamać, inni pewnie też tak zrobią a życzyć wystarczy wszystkiego najlepszego w nowym roku, spokojnych, zdrowych świąt, spełnienia marzeń tak ogólnie