Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rotterdamka

Symptomy ciazy.

Polecane posty

Witam, Mam maly problem poniewaz mam wrazenie ze jestem w ciazy ale nie chce leciec zaraz do lekarza bo moze sie myle.. Wystepuje u mnie dosc sporo objawow ( prawdopodobne do zaplodnienia doszlo miesiac temu ) Niby mialam miesiaczke, ale byla zupelnie inna niz dotychczas, zwykle mialam pierwszy dziec bardzo obfity a nastepne mniej.. a teraz? kilka kropelek, doslowne krwawienie. Jestem zmeczona ciagle, co u mnie nie jest do konca normalne, boli mnie glowa oraz plecy (bardzo!) Zoladek troche mi dokazuje ale nie na tyle zebym wynmiotowala, za to mam zgagi. prawie caly czas. No i moglabym jest lody calymi dniami.. Myslicie ze to moze byc ciaza?

dodam jeszcze ze piersi strasznie mi opuchly i sa bardzo bolesne, a kolejna miesiaczke powinnam dostac dopiero za 2,5 tygodnia

Gość deszczowa piosenka :)
A test ciążowy robiłaś? U mnie objawem ciąży były bardzo powiększone i bolesne piersi.

Gość nie nie jestes kurna
w ciazy testu nie chce sie kupic ? :O:O:O:O

czekam wlasnie na chlopaka jak bedzie wracal z pracy do ma mi kupic;/ Wlasnie bardzo duzo czytam w necie i niby wszystkie objawy pasuja .

kup teścik ciążowy i wszystko się wyjaśni. W każdej aptece dostepny albo w Rossmanie - najtaniej ;)