Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njtyjyt

Dziś miałam taki telefon ...

Polecane posty

Gość njtyjyt

Dziś zadzwonił do mnie jakiś facet z informacją że wylosowali mnie i wygrałam srebrny naszyjnik, całkowicie za darmo, jedynie bym musiała opłacić koszty przesyłki 14,90. Podpucha czy co? :D Moze ktoś miał do czynienia z takim zaszczytnym telefonem? :)

Gość ssssjdyyuuu
a brałaś udział w takim konkursie???:D NIE? no to już wiesz 🖐️

Gość njtyjyt
No nie brałam ;) Tzn on mnie się pytał jaką biżuterię preferują, złotą czy srebrną, że ten naszyjnik tak normalnie kosztuję ok. 80zł. że jesli się zgodzę do dostanę list z blankietem gdzie wpłacę te koszty przesyłki i w ciągu 3 tyg. niby dostane ten naszyjnik.

Gość ala mała
to wpłać tacy czekaja na naiwnych :p

Gość kyuyttt
no proszę Cię :D też tak do kogoś mogę zadzwonić i poprosić o darmowe 15zl :D

Gość adelajde
Powiedz, że wybierasz paczkę z opłatą przy odbiorze, to sie przekonasz, czy wygrałaś ;)

Gość Ups..........
Naciągacz, ja parę razy wygrałam w różnych konkursach ale nigdy nie musiałam płacić z przesłanie mi wygranej jeśli dzwonili to tylko żeby faksem przesłać np. paragon za zakup czegoś co trzeba było kupić aby wziąć udział w konkursie.Nie daj się nabrać.

Gość ggrtg
Nie zawsze każdy taki tel to od razu naciagacze.Kiedys miałam takze telefon że wygrałam laptopa chociaż w żadnych konkursach nie brałam udziału, musiałąm opłacić podatek od wygranej + koszty wysyłki. Pofatygowałam się i wolałam odebrać osobiście i odebrałam autentycznie laptopa który służy mi do dziś ;) Trochę wiary w ludzi ;)

Gość ghiry
ggrtg mówisz poważnie czy jaja nam robisz ?

Gość prawda za prawde
Artefakt - aleś ty brzydka i gruba bleeeee

Gość ggrtg
Jak najbardziej poważnie ;) Po prostu gdzies tam rejestrujac się zgodziłam się na przekazywanie moich danych osobowych które trafiły do pewnego sklepu komputerowego i im zalezało na promocji bo dopiero startowali więc jako promocje swojego sklepu wymyślili takie losowanie. no i na mnie trafiło ;) Laptop ten w sklepie kosztował 2 tyś ;)