Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

jak to jest u was? Pytanie do ludzi w zwiazkach

Polecane posty

Czesto wychodzicie gdzies osobno tylko ze swoimi znajomymi? To sa tylko wyjscia na piwko czy np do klubow czy na imprezy tez razem chodzicie? Puszczacie swoich facetow/ dziewczyny na imprezy?? chodzi mi tu glowie o ludzi powyzej 20 lat i z troszke dluzszym stazem

Nie jesteśmy parą, która ma dużo wolnego czasu więc raczej nie imprezujemy, a jeśli już to razem. Natomiast wszelkie wyjścia ze znajomymi to chodzimy osobno, czasem razem, w zależności czy nam się chce czy nie :) Jesteśmy razem ponad 2 lata, mamy 24 i 25lat. pozdrawiam

Gość butoniara
23 i 27 lat. owszem "puszczamy sie" :D on nie lubi imprez, ja tak wiec dlaczego mam sobie odmawiac? on tez idzie z chlopakami zajac sie "meskimi sprawami" a pozniej wraca do domu i mowi "kohhanie.. jesses wspaniala" :D choc mam kolege o ktorego ejst zazdrosny i troche sie buntuje na pomysl zeby przyszedl podczaxs jego nieobecnosci :D

Gość afagtedga
ja 24 ona 19, ona by chciala chodzic na imprezy i chodzi z kolezankami, ja jak bylem mlodszy duzo sie bawilem, jeszcze nie bylismy razem, ale teraz po widzeniu tych wszystkich rozrob na dyskotekach, po wypicu kilkuset litrow piwa mi sie juz nie chce bawic na dyskotekach, wole jakos aktywnie spedzic czas np. isc do kina czy pojechac na jakas wystawe czy wiscigi czy isc na rower

Gość nie spinaj się
W każdy piątek chodzimy razem do klubu/na kręgle/do pubu/gdziekolwiek, sobota jest dniem wolnym i każde z nas robi to na co ma ochotę, więc ja robię babski wieczór, on w tym czasie ma męski, a w niedzielę wspólnie leczymy kaca :P

Bardzo czesto wychodze z kolezankami czy przyjaciolka do pubu,disco On wychodzi sam ale tylko do kolegi.W lokalu beze mnie raczej jeszcze nie byl;)

Gość a kto kowadłem
czy chcesz porownywac swoj zwiazek z innymi?