Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celina in black

Czy jestem ładna? FOTO

Polecane posty

Gość Celina in black

Patrząc w lustro nie odczuwam dyskomfortu jednak pomimo 29 lat nie miałam nigdy partnera na stałe. Czy mam niewłaściwy charakter czy to kwestia wyglądu? Oceńcie proszę. http://img264.imageshack.us/i/celle.jpg/

Gość yuytty
a teraz piszemy pierwsze skojarzenia koń

Gość Celina in black
i jestem tranwestytą

Masz miły wyraz twarzy i uśmiech :-) Myślę jednak, że powinnaś zmienić fryzurę bo ta wydłuża twoja pociągłą twarz, grzywka mogłaby byc dobra :-)

chyba sama się widzisz i wiesz w czym problem.. nos. to się rzuca na pierwszy plan. ale czy to jest powód, braku partnera na stałe? może być tez coś z charakterem.

Gość szimejl jak nic
🖐️

Masz za bardzo wydepilowane brwi. Przy twoich wyrazistych rysach twarzy, powinny być ciut dłuższe i grubsze , może zaryzykowałabym zaszaleć z kolorem włosów i gęstszą,prostą grzywka bo zdaje się masz wysokie czoło i podłużną twarz a do tego grzywka wygląda całkiem fajnie.Ogólnie jednak nie jest źle:)

ktoś tu wspomniał o nosie...można by go leciutko przyciemnić matowym pudrem brązującym(przy modelowaniu twarzy)wtedy sprawi wrażenie mniejszego

Gość Celina in black
Super,dziękuję.Od lat mam taką fryzurę i nigdy nie czułam że źle w niej wyglądam ale skoro mój image nie jest najlepszy to chyba czas to zmienić ;)

Gość Celina in black
co do nosa to kolega powiedział że może mi go odpowiednio złamać pięścią :) myślę że to tańsze niż operacja plastyczna:) iiiihhhhhaaaaaaaaaaaaa 🖐️

Gość Celina in black
Offerma-tak,jestem.

Gość ogolnie to rozmawiacie
z facetem, ktory podaje sie za laske, bo zdjecie sciagnal z zagranicznych portali.

Z tym połamaniem to ciekawy pomysł ale dość ryzykowny jesli kolega ma niewprawną rękę może więcej narobić szkód niż pożytku :)

Gość wlasnie ide zglosic na policje
tentopik, bo poslugujesz sie nie swoim zdjeciem.

Gość wlasnie ide zglosic na policje
Niedawno zdecydowałam się na podjęcie współżycia analnego z moim partnerem. Problem w tym, że Rambo jest dobermanem i jego ruchy frykcyjne są dość mocne i gwałtowne, na pewno znacznie gwałtowniejsze niż ruchy jamnika. Mimo stosowania nawilżenia (masło zambrowskie) po każdym stosunku czuję ból w odbycie. Jak się z tym bólem uporać? Nie chcę rezygnować z miłości analnej gdyż bardzo ją lubię zarówno ja jak i Rambo. Proszę, pomóżcie!

Calina myslę, że taka byłaby dobra, z prosta grzywka ale boki moga byc dłuzsze :-) http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://fryzuryzgrzywka.blox.pl/resource/7.jpg&imgrefurl=http://fryzuryzgrzywka.blox.pl/html/1310721,262146,169.html%3F3&usg=__MR4oSOuaJ6gsbgZtYYmU118de6o=&h=320&w=240&sz=11&hl=pl&start=13&zoom=1&tbnid=6B-USEFSSq92qM:&tbnh=141&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Dkr%25C3%25B3tka%2Bfryzura%2Bz%2Bgrzywk%25C4%2585%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1145%26bih%3D601%26tbs%3Disch:10%2C5620%2C562&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=243&vpy=238&dur=25&hovh=256&hovw=192&tx=111&ty=176&ei=RLn_TNDFGZSDhQfplrlL&oei=Bbn_TOjDF4SeOr7w4JQI&esq=16&page=2&ndsp=23&ved=1t:429,r:16,s:13&biw=1145&bih=601

Gość estab
Niedawno zdecydowałam się na podjęcie współżycia analnego z moim partnerem. Problem w tym, że Rambo jest dobermanem leżę :D

wg mnie paskudztwo :/ Brwi wyskubane prawie do łysego, zły makijaż i masakryczne usta, które jeszcze mimiką powiększasz niepotrzebnie :/ Mi się nie podoba niestety nic w tym co zaprezentowałaś na zdj

Gość Dziewczyna ze zdjęcia
ale na którym zdjęciu?

Gość bettyjgcku
bardzo ladna jest ta dziewczyna ze zdjęcia a autor tematu to pewnie facet

Gość wy macie nasrane we łbach
to shemale jest jak nic więcej jemu do faceta jak do baby,kurwa jak wy musicie wyglądać:P

Gość Dziewczyna ze zdjęcia
do bettyjgcku: To bardzo miłe, że tak uważasz. Mnie osobiście wydaje się, że jestem brzydka :(

Gość Wg mnie jestes straszliwie
brzydka :(

Gość tyfyetutyuyu
:classic_cool:

Gość wg mnie jeste sliczniutka
:)