Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajkmm

Czy grozi mi coś?

Polecane posty

Gość ajkmm

Byłam zapisana do zaocznego liceum, pracuję na umowę zlecenie, i dalej odprowadzają podatek jak za ucznia pracodawcy. Mam legitymację ważną do marca, nie mam 21 lat. Czy szkoła powiadamia skarbówkę i zus, że wycofałam papiery? Dopatrzą się? Tylko ostatni miesiąc tu pracuję, ewentualnie dwa. Dopiero co wycofałam papiery. Co mi grozi? Tylko zwrot różnicy? Nie korzystam z NFZ na razie. Proszę o odpowiedź!

Gość ajkmm
Wyliczyłam, że różnica między tym co płaci pracodawca teraz, a co powinien wynosi 32,74. Do tego należy doliczyć odsetki. Jak się połapią to zwrócę. Tylko czy jest jeszcze jakaś inna kara? I nie mogę z NFZ korzystać.

Gość ajkmm
Proszę o pomoc. Niedługo zmieniam i tak pracę, to stan chwilowy.

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
Myślę ,że się nie dopatrzą :) Nie powinni ,tym bardziej ,że jak piszesz to stan chwilowy . Mam do Ciebie pytanie , płaciłaś za liceum ? Czy jak nie zapłaciłaś za jakiś miesiąc np. w terminie to coś z tego wyszło ? Bo ja powinnam zapłacić za listopad do 15 .. jest już 8 grudzień a ja nie mam narazie kasy na czesne .:(

Gość ajkmm
Niedawno zdecydowałam się na podjęcie współżycia analnego z moim partnerem. Problem w tym, że Rambo jest dobermanem i jego ruchy frykcyjne są dość mocne i gwałtowne, na pewno znacznie gwałtowniejsze niż ruchy jamnika. Mimo stosowania nawilżenia (masło zambrowskie) po każdym stosunku czuję ból w odbycie. Jak się z tym bólem uporać? Nie chcę rezygnować z miłości analnej gdyż bardzo ją lubię zarówno ja jak i Rambo. Proszę, pomóżcie!

Gość ajkmm
Hm. Chyba zus jest informowany, boję się przykrych konsekwencji, sankcji, chociaż w tym przypadku to naprawdę małe niedociągnięcie. Mam nadzieję, że nie dopatrzą. Szkołę miałam darmową. Myślę, pewna jestem, że jeśli im zapłacisz zaległą kwotę to będzie OK. Nie chcą stracić ucznia;-)

Gość ajkmm
Boszzz zero polotu w tej wypowiedzi idioto;/ Anal z psem, haha

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
nie przejmuj się podszywami ;) Nie no mówie Ci , że nie powinni się dopatrzeć , moja kolezanka była w podobnej sytuacji i było wszystko ok :D zmieniła pracę i jest spoko . a i dzięki za odpowiedź ;)

Gość ajkmm
Również dzięki;-) W sumie nie mogą wiele mi zrobić, będę niewiedzą się broniła;D Twoja sytuacja również niegroźna;-)