Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afagtedga

Moj chlopak nie chce sobie zmienic statusu na facebooku!!!

Polecane posty

Gość afagtedga

Jestesmy juz razem 2 miesiace a on ciagle ma ze jest wolny, zwracalam mu na to uwage ale on stwierdzil ze to niewazne. Czy powinnam miec jakies powody do niepokoju?

Gość hehe mam zwale z tej kobiety
widac jest niepewnyco do ciebie narazie

Gość marionn z pilotem w sercu
tam takie cos sie zapisuje?:D to gorzej niz nk;):P a gwiazdy tez sobie piszą stan cywilny:):P?

Gość alan z kielecczyzny
Jestem do głębi poruszony, Twoim dramatem. Postawa Twojego chłopaka, świadczy o jego egoizmie, braku klasy i złej woli. Tak nie wolno postępować, bo "ludzie tak szybko odchodzą" :classic_cool:

Kobieto, i co z tego. My jesteśmy razem 8 miesięcy, bardzo szczęśliwi, a On ma status "wolny", mimo, że nawet wysłałam mu aby potwierdził, że jest ze mną. Mówi, że to nieistotne, uczucie nie polega na świergoleniu o nim światu, a o dbaniu u tę drugą osobę. Można duże gadać, a mało robić. U Niego jest odwrotnie.

Gość kasiaa1990rrrrr
tak sobie tłumaczcie :O bo w sumie ja zdaje sobie z tego sprawę że takie cos to szczegóły ja jednak bym była zła na swojego faceta .. bo to oznaka że chce sobie cos pokombinowac jak to dla niego takie nieistotne to niech sobie zmieni status na zajęty czy jakos tak (ne wiem bo nie mam tam konta) jeszcze jak ingerowała w to dziewczyna .. to co mu zależy ...??