Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulaaaaa10010

mam wziasc slub jestem w ciazy chlopak mnie nie szanuje BOJE SIE co zrobic

Polecane posty

kochana,ty nie patrz na to co jego wzrusza,a co nie,ty musisz byc twarda,bo to poprostu z jego strony jest szantaz emocjonalny,wie na lie moze sobie pozwolic,on jest pewny ze ty i yak mimo wszystko przy nim zostaniesz,chociaz ci mowi ze ma to gdzies.a co do kasy,to ty nie patrz na to czy on ci da jakies pieniadze,on laski ci robil nie bedzie,tylko bedzie musial dac.wniesiesz sprawe do sadu o alimenty po urodzeniu dziecka i koles bedzie placil jak nic,a tak wogole to powinie zaplacic tez za to jak cie potraktowal,za obelgi i rekoczyny.nie odpuszczaj,dokop gnojkowi,bo mu sie nalezy jak nic!!!

Gość madziulaaaaa10010
suuukawrredna = ctrl + shift :) bedzie z powrotem jak trzeba :)

Gość Magdaaa89
Madzia, uciekaj od niego póki jest czas, póki ślubu nie macie! Z tego co czytam to ten chłopak nie jest nic wart, nie szanuje Cię, śmieje Ci się w twarz. Szkoda mi Ciebie i dziecka :( Młoda jesteś, ułożysz sobie życie!!! Pokochasz kogoś lepszego, a on Ciebie i dziecko! Naprawdę, wszystko się ułoży :) A on niech tam siedzi sam, dziecka Ci nie zabierze bo nawet roboty legalnej nie ma, żaden sąd mu dziecka nie odda, nie martw się. I nie słuchaj matki, to Twoje życie a nie jej, smutno że ona kosztem Twoim i wnuka chce mieć czysto tzn żeby ludzie o niej nie gadali, nie słuchaj ich! Bierz życie w swoje ręce.

Gość madziulaaaaa10010
beatadiana - wiesz wstydziłam się powiedzieć wam to ale powiem ... On mnie nie raz bił po buzi , popychał , szarpał za włosy , kopał ;( , gnoił , ciągał po ziemi itd :( byłam pomiatana jak szmata. :(( czy to moge jakos udowodnic.raz po takim zdarzeniu do jego kuratora az zadzwonilam. wŁasnie on ma kuratora na 3 lata jeszcze 2 mu zostały za spowodowanie kolizji pod wpływem alkoholu.

Gość Magdaaa89
O ludu, co z niego za człowiek?! Magda, uciekaj od niego! Dobra rada ode mnie? Wyprowadz się aby nie znał Twojego adresu, kasę niech przelewa (on albo jego rodzice) na konto Twoich rodziców a Ty ułóż sobie życie w innym mieście, on nawet Cię nie znajdzie :) I tyle dziecko będzie widział. Poznasz kogoś kto będzie ojcem dla dziecka, zobaczysz :) Ten ojciec co wychowa a nie spłodzi.

Gość madziulaaaaa10010
Magdaaa89 - dziękuje Ci bardzo ;( ale mimo wszystko się boje.Nie chce sie wychwalac ale jestem naprawde ładną dziewczyna urode mam nieprzecietna nie jestem jakas tam głupia i wogóle... A on jest powiem szczerze : brzydki - ale cos mnie w nim pociągało i sie stało :( Tylko ze on mi ciagle wmawia ze jestem beznadziejna itd a on taki idealny ...

Gość suukaawredna
pozdrawiam i dzięki!!! i idę spać. I niech Ci się kobieto ułoży wszystkiego najlepszego. Tylko go olej i nie wracaj do niego. A mamie powiedz jak było i że chyba nie chce takiego zięcia dla swojej córki. Buziaki

Gość Magdaaa89
Madzia, ja Ciebie doskonale rozumiem bo miałam takiego samego faceta a jestem od Ciebie nie wiele starsza bo mam 21 lat. Wiem, że teraz wydaje Ci się że to koszmar, że nie dasz rady, co powie rodzina, jak wychowasz sama dziecko.. Uwierz, naprawdę dziecku będzie lepiej tylko z mamą lub z innym tatą w przyszłości, niż z takim ojcem który nie szanuje matki. Na pewno bardzo Ci ciężko, w końcu to rozstanie, a to zawsze jest trudne. Ale musisz zachować zimną krew teraz, nie daj się nabrać na sentymenty. Jeśli chcesz, to moje gg 9341035

Gość Magdaaa89
p.s. Bardzo często kobiety lecą na takich brzydkich, aroganckich, ale charyzmatycznych facetów a potem bardzo tego żałują :(

Gość używająca
Autorko, a jak ma na imię ten chłopak? Jak czytam to co piszesz to jakbym o swoim byłym czytała ;(

Gość POSPOLITA KRÓFKA
ODEJDZ!! mamtakiego ojca, marze tylko o wyprowadzce i przeklinam los czym sobie na to zasłużyłam :(

Gość Magdaaa89
Używająca- myślisz że to ten sam ? ;) Takich typków to jest 20% w Polsce. Jak nie lepiej...

Madziu nie umiem ci powiedziec czy mozesz w jakis sposob wykorzystac,to ze cie bil wczesniej,bo nie zrobilas obdukcji lekarskiej,jedyne co to moze ten jego kurator poswiadczy ze to do niego zglosilas,ale to ciezko powiedziec czy sie na cos przyda.w kazdym razie jak bedziesz wystepowac o przesadzenie alimentow ,a on jak by stawial opor,czy chcial zazdac opieki na dzieckiem,to mozesz pewnie to wykozystac,fakt ze nie bedziesz miala na to zadnych dowodow rzeczowych(mam tu na mysli obdukcje)ale mimo to i tak mozesz tego uzyc jako argument w sadzie,a tym bardziej jak bys chciala,zeby dostal zakaz zblizania sie do ciebie i dziecka,napewno mozesz cos z tym zrobic,ale w tym wypadku musisz skorzystac z porady prawnika.wiem ze ciezka droga przed toba,ale nie mozesz sie poddac i dac sie zastraszyc,choc widze ze juz jests zastraszona,bo piszesz ze sie boisz.musisz zdobyc sie na odwage jak chcesz byc szczesliwa osoba i chcesz zeby twoje dziecko bylo szczesliwe.strasznie mi cie zal,czytalam co napisalas,jak cie bil i toba poniewieral,poprostu az sie lza w oku kreci-NIE POZWOL NA WIECEJ!!!

Gość sylwiaaaaaaaaaaa
Z takim typem nigdy nie będziesz szczęśliwa, brak szacunku to jest najgorsze co może być w związku. A z takim ojcem dziecko wcale nie bedzie szczęśliwe... musisz się przełamać i zacząć myśleć.

a ja ci opowiem moja sytuacje... jedyne co pamietam z dziecinstwa to to ze moi rodzice sie non stop klocili, bili, wyzywali strasznie wtedy cierpialam, plakalam itp i chociaz teraz mam 21 lat i studiuje to widze ze strasznie odbilo sie to na moim zdrowiu, jestem nerwowa, mam zryta psychike, niekiedy mysli samobojcze itp i jedyne co sobie obiecalam to to ze kiedy zaloze rodzine bede miala dzieci to nigdy nie pozwole na to zeby prezywaly to co ja przezywalam w dziecinswie... wiec autorko dla ciebie najwazniejsze musi byc dobro dziecka, ono jest najwazniejsze i jak tu inni pisza uciekaj najszybciej od tego lajdaka!!! zycze ci szczescia

Gość damy rade damy rade
PATOLOGIA

Gość kasii
uciekaj od niego dziewczyno

Gość madziulaaaaa10010
dziękuje wam wszystkim. kuzyn mi jego pisal zebym zaczekała kilka tygodni , że sad to juz ostatecznosc , że wtedy juz nie ma drogi odwrotu zebym ochlanela... on po niczyjej stronie nie jest , wiec mowi co mysli ... a ja dalej mam metlik ... ahhh ...

Gość gość
spierdzielaj od gnojka puki czas znam ten przypadek mam z takim synka rznał za granica co popadnie a mnie winił ze w pl czekam tesknie i sie czepiam a to dla nas tam pracuje puzniej bił wiliczał kase nie szanował i było coraz gorzej nie chce wiecej pisac ale dziewczyno uciekaj i się ratuj

Gość madziulaaaaa10010
Witam. Tutaj madziulaaaaa10010 Wracając do postu. Dziewyny moje drogi. Wzięłam wtedy ten cywilny. Urodziłam córeczkę śliczna , zdrową - ma już w tym roku 5 lat . Ahhh ten czas leci .... Jestem jego żoną dalej. Będzie niedługo 5.5 roku . Zostawilam go gdy córka miała ponad 2 latka . Przełom nastąpił wtedy kiedy pobił mnie tak , że przetracil ni kręgle szyjny i powyrywam mi włosy z głowy aż miałam lyse placki . Potem od tego straciłam czucie w nodze lewej i leżałam w szpitalu. Od tego kręgu różne problemy zdrowotne mi się porobiło itd. Wkroczyła aż moja mama , dała mi wsparcie. Teraz juz 4 sprawa rozwodowa. Córeczka często jeździ do tatusia i jego rodziny . Teraz aktualnie tez tam jest. Kochają ja wszyscy Ją nie nastawiam córki źle na jego rodzinę wręcz przeciwnie Pomagają mi przy niej , jego siostry ja zabierają do siebie , babcia i dziadek tez są za nią. Ale on się dalej nie zmienił ja juz mam swoje życie ( chociaż z nikim się jeszcze nie potrafię związać ) on miał już kilka dziewczyn. Ale dalej są dni kiedy dzwoni do mnie i bez powodu wyzywa grozi. To już nigdy się nie zmieni tak jak i On. Są dni kiedy żałuję gdy widzę jak córka teskni za nim ze odeszłam - ale to są tylko takie krótkotrwałe gorsze chwile. Pozdrawiam dziewczyny i pamiętajcie że to dzieci są najważniejsze.

Gość madziulaaaaa10010
Przepraszam za błędy - ale szybko pisalam

Gość Taki_jeden_964
Niezla histeria... historia nie wierzę że wzielaś ten "ślub" na szczęście nie koscielny, cywilny to nie ślub mimo wszystko sie dziwię to kurfa takiś psychol, jeszcze matka cię wciągala w to, patologia normalnie

Gość gość
Dlaczego on ma ciebie utrzymywać a nie np ty jego? Skoro ty jesteś taką idealną kandydatką na żonę to niech on wraca z zagranicy i ty utrzymuj rodzinkę. Mamy w końcu równouprawnienie czyż nie?

Gość gość
Może ty go prowokowałaś i dlatego cię zbił? Od czasu do czasu dobrze jest zbić kobietę żeby wiedziała kto w domu jest panem. Muzułmanie tak robią i ich żony są szczęśliwe. A z resztą on się za kilka lat zmieni i będzie dobry jak zaoszczędzi dużo kasy. Nie będzie tak źle jeżeli tylko przetrzymaj te trudne chwile.

Gość Taki_jeden_964
gość To tak na poważnie ? :)

Gość gość
3 strony prowokacji ?

Gość Taki_jeden_964
3 strony prowokacji ? xxx kto to wie.