Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcvdfvdfsv

Skąd te upławy?? pomocy

Polecane posty

Gość dcvdfvdfsv

Moim problemem są mocne upławy. Podejrzewałam nawet ze to grzybica pochwy, ale mialam robioną cytologie, i na wynikach nie wykryto zadnych zmian. Pani ginekolog powiedziala ze wszystko jest wporządku ale wiem ze nie jest. Upławy meczą coraz bardziej. Czy wybrac się do innego ginekologa??

Gość anooo
No jak to normalnie, upławy nie są normalne...idź koniecznie do innego lekarza.

Gość dcvdfvdfsv
:( Chyba najlepiej prywatnie

Gość anooo
Zdecydowanie prywatnie. ale nie martw się najczęściej, to tylko zapalenie. piecze cię, długo to masz?

Gość dcvdfvdfsv
bardzo dlugo to mam. kilka lat. Nie piecze.. upławy tylko są. czasami rzadkie jak woda, czasami gęste z grudkami.. i zapach taki kwasny.. zawsze chodzilam do ginekologa z tym samym problemem ale nic sie nie poprawialo. a dzisija na dodatek powiedziala mi ze jest wszystko w porzadku. chyba musze zmienic lekarza.. ale problem w tym ze to jest jedyna kobieta w moim miescie. a do Mężczyzny bardzo sie krepuje :|

Gość anooo
to dziwne...a może po prostu masz taką wydzielinę? przecież zapalenie bardzo łatwo się stwierdza i co nigdy nie zapisywała Ci jakis globulek?

Gość dcvdfvdfsv
zawsze mi zapisywala globulki i kremy. to byly przeciwgrzybiczne. ale nigdy one nie pmagaly

Gość anooo
no to konieczne idź do innego lekarza, pojedz gdzieś dalej...a stosowałaś może macmiror500?

Gość dcvdfvdfsv
nie, nie stosowalam. a co to takiego??

Gość anooo
to są bardzo dobre globulki, dość drogie, na receptę, ale likwidują te wszelkie dziadostwo które powoduje zapalenie....no ale jak Cię nie piecze, to może faktycznie masz po prostu taką wydzieliną i to norma, tak jak pisałam wcześniej zapalenie pochwy na pewno by ci stwierdziła jakby było...

Gość dcvdfvdfsv
ale to jest stasznie meczace :( seks oralny to juz wogole odpada..

Gość dcvdfvdfsv
ktos ma jeszcze jakies rady??

jedz jogurty najlepiej naturalny to tego nie używaj wkładek zwróć uwagę czy ten sam proszek i płyn jeśli tak może zmień płyn ( ja miałam wiecznie upławy jak używałam Lenor używaj mydła szarego lub sama wodę lub nasiadówkę z Vagosanu rób

Gość minthtea
moim zdaniem powinnas zrobic jeszcze posiew w dobrym laboratorium. czasami te cytologie sa tak robione, ze az szkoda wydawac na nie kasy :/ zmierz tez sobie ph, na uplawy tez dobry jest lacibios femina, sporobuj polykac przez dluzszy czas - moze sie poprawi.

Gość dcvdfvdfsv
ostatnio zauważyłam u siebie owsiki :(((((((( Czy to może być przyczyną upławów??