Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uytuiyiuyhjkhk

Jesteście tolerancyjni?

Polecane posty

Gość uytuiyiuyhjkhk

Jedna dziewczyna ma ojca geja. Zadała tu nawet temat.Większość osób wyzywało na gejów. Ja myślę że każdy ma prawo żyć jak chce i nikt nie ma prawa w to ingerować. Jestem tolerancyjna i kulturalna.A jak z Wami? ps.czasem mam wrażenie że przebywają tu same dzieci neo.

Gość her komendante
nie jestem tolerancyjny ale nie leję gejów póki nie próbują mnie dotknąć niech robią to w podziemiach i nigdy na widoku

Gość Tolerancyjni ??? Tutaj ?????
Zartujesz , prawda?

Gość uytuiyiuyhjkhk
widze że cięzko tutaj ...kurczę, myślałam że ludzi tolerancyjnych jest więcej,ale widze ze większość udaje.szkoda ;/

Gość gchi
Nie interesuje mnie co robią inni i jak żyją...to ich sprawa...nie rozgraniczam ludzi na rasy, status czy styl życia...człowiek to człowiek ..i tyle...

ja jestem tolerancyjna:) każdy ma prawo na miłość i na to by się nią dzielić i nie zostać przez to wyśmianym czy też odrzuconym przez społeczeństwo....

ja tez jestem tolerancyjna - toleruje gejow,lesbijki i tym podobne. Jedyne,czego nie jestem w stanie zaakceptowac to wychowywanie dzieci w takich rodzinach.

Gość amalila
ja jestem:) mój najlepszy kolega jeszcze z czasów LO jest gejem (wtedy jeszcze nie był)... mam kilku znajomych gejów i nie ma to dla mnie znaczenia.. fajnie nawet czasem pogadać, bo podobają nam się ci sami faceci:) aaa i najważniejsze..gej to normalny facet, nie leci na każdego mężczyzne...tak samo jak kobieta nie poleci na każdego mężczyzne.. ludzie za często szufladkują i to jest błędne pojmowanie pozdrawiam