Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la_storia 11

starania o ciaże a krwawienie...

Polecane posty

Gość la_storia 11

Drogie mamy i przyszłe mamy..Staramy się z mężem od 3 mies o dziecko. Przedwczoraj miałam jak co miesiac lekkie krwawienie owulacyjne. Przez ostatnie dni kochamy się codziennie oczywiście bez zabezpieczenia. Jednak wczoraj i dzis niesamowicie boli mnie brzuch, mam tez lekkie krawienie(trwa już 3 dni, wczesniej tak nie mialam). Może któras z Was miała podobnie, pomożcie:(

Gość la_storia 11
Dzieki za pomoc:) Moze masz racje, nie pomyslalam o tym. a moze wiecie cos wiecej o plamieniu implantacyjnym?

Gość kasii
kiedy? U mnie było to na 5 -6 dni przed testowaniem jak długo to trwa? Trwało 2 dni Czy przypomina @? Nie nie przypomina. Przypomina to raczej zabrązowiony śluz lub leciutkie plamienia ale raczej brązowawe niż czerwone Czy później następuje skok temperatury? Ciężko mi powiedziec bo nie mierzyłam temperatury Jakiś objawy towarzyszące? Lekki ból przypominajacy kłucia. Można go dość dobrze określić w którym miejscu jest to kłucie. Może tez być taki ból jakby zaczynała się @ No i cokolwiek co jeszcze dało się zaobserwować. Nic więcej u mnie się nie działo

Gość la_storia 11
a mogłabyś jeszcze napisać ile dni po owulacji miałaś takie krwawienie?

Gość la_storia 11
Dziekuje bardzo za inf, to dokladnie tak jak ja 2 dni po owulacji lekkie czerwono-rozowe plamienie. Pozyjemy zobaczymy:)

Gość pleciugaaaaa
to krwawienie nie moglo byc implantacyjnym jezeli owulacja byla 2 dni wczesniej no chyba ze przypuszczacie ze to byla owulka, a ona rzeczywiscie byla wczesniej implantacja zarodka nastepuje 4 a nawet 12 dni po zaplodnieniu wiec najwczesniej 4 dni po owulacji mozna miec krwawienie implantacyjne

Gość malwa1010
na pewno najwcześniej krwawienie implantacyjne możne byc po 4 dniach od owulki? a zadnej z was nie zdarzylo sie wczesniej?

Gość malwa1010
kasii jestes pewna ze to bylo krwawienie implantacyjne?

Gość tra la la la l
a łaś badana ginekologicznie??? To że starasz się o dziecko wcale nie znaczy że krwawienie nie może być związane z torbielami, mięśniakami, guzami, itp. Lekarz powiedział Ci że to krwawienie okołoowulacyjne?

Gość la_storia 11
Byłam badana i ginekolog powiedziala ze to jest krwawienie owulacyjne i wszystko jest w porzadku.