Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Dla tych ktorzy boja sie podejsc do dziewczyny

Polecane posty

Gość prawiczy prawiczek 28
Ludzie raczej nie myślą o śmierci bo jak zaczną to się boją.

Gość Jakbym zobaczył śmierć
to też bałbym się podejść :classic_cool:

Gość Jakbym zobaczył śmierć
chyba że przyjdzie po chomika :classic_cool:

Gość butterfliesssssss
coś w tym jest ;)

Phi... Śmierć jest czymś odległym i nieuniknionym, podejść trzeba tu i teraz i można tego uniknąć. Mnie ten demotywator nie dał do myślenia.

Gość do Myrevina
Skąd wiesz, że śmierć jest czymś odległym? Wiesz, że umrzesz jak będziesz stary? Mnie się wydaje, że nikt nie wie, co się jutro może stać... ile wypadków codziennie się wydarza itp. Nie popisałeś się tu mądrością

{ a ja uważam że jest fajny } Gdybyś napisał, ale fajny demotywator, nie odezwałbym się. A tak napiszę tylko tyle: nic mi do twoich poglądów, to że ci się podoba nie jest dla mnie niebezpieczne. No i masz do tego prawo.

23:52 [zgłoś do usunięcia] do Myrevina Skąd wiesz, że śmierć jest czymś odległym? Wiesz, że umrzesz jak będziesz stary? } Pytanie nie trzyma poziomu. :classic_cool: Nie lubię dyskutować o truizmach. Skoro czegoś nie da się umieścić w czasie, jest odległe, bo nieokreślone, niemierzalne itd. Nie da się o tym myśleć jak o realnym i umiejscowionym w czasie, hipotetycznym podejściu do dziewczyny. { Nie popisałeś się tu mądrością } Każdy sądzi wg siebie. Tylko że teraz twoja próba popisu mądrością wygląda podejrzanie. Ja tam do swojej nie mądrości chętnie się przyznaję i nie robię tego aż tak anonimowo. Zawsze na czarno i pod tym samym nikiem.

Gość prawiczy prawiczek 28
Jak myrevin umrze to będzie mu wszystko jedno :D ale jak dziewczyna da mu kosza to nie. Jest różnica

Coz, moze w zwiazku z tym ze kobieta jestem to nie rozumie przekazu plynacego z tego tekstu :O

Oj.. jak umrę to nie wiem co zrobię.. nie wiem nawet czy jest ten drugi świat by było mi to obojętne. Żyję więc dopóki to robię nie jest mi obojętne co mnie spotyka.