Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowakrólowaaaaaaaaaa

30 letni facet zerwał ze mna na gg..co sie dzieje z tymi facetami

Polecane posty

Gość i tak na koniec wszyscy z kafe
zostają sami :classic_cool::D jak oferma

Gość malinowakrólowaaaaaaaaaa
up

Gość firefrog
Ludzie nie patrzcie na innych i nie mówcie że żyją dobrze czy źle. Nie oceniajcie bo co wam do tego ? Ich życie ich wybory, ich decyzje ich konsekwencje. Co z tego np. że dziewczyna bawiła się od 20 do 30 a od 30 chce się ustatkować, każdy ma prawo żyć jak chce. Póki oczywiście nie okłamujemy innych. ;] Facet ma prawo nie chcieć się żenić i do 60 jeśli tylko nie okłamuje partnerek i wszystko jest jasne. Póki obie strony się nie okłamują to każda z nich ponosi konsekwencje swojego wyboru aceptując że coś może nie pojsc po jej myśli. Póki "reguły gry są jasne" każda ze stron decyduje czy chcę "grać czy nie". Myślisz offerma że jak ponarzekasz na kobiety to coś się zmieni ? Albo że komuś dokopiesz na forum to będziesz miał lepszy nastrój? ;] Ja mam proste podejście do życia, moje życie i to ja odpowiadam za wszelkie porażki i sukcesy nikogo nie ma co obwiniać bo co nam po tym ? Lepiej zastanowić się co zrobić by nie ponosić więcej porażek lub co zmienić w sobie by wreszcie odnieść sukces. A co do takich dyskusji na forach to ja nie mogę pojąć po co niektórzy ludzie tracą czas by zmieszać kogoś z błotem. ;] Jak mam się już wypowiadać to lepiej żeby komuś coś pomóc i doradzić bo wtedy ma to może jakiś sens. ;p W necie i tak nikomu nie udowodnisz na siłę że nie ma racji co najwyżej możesz spróbować mu w "przyjazny sposób" wytłumaczyć. ;p