Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia-03.09-bez podszywów

Badania z krwi. Kto pomoże?

Polecane posty

Dlatego własnie chcę iśc do prywatnych lekarzy, wiem że to nie da mi 100% pewności o jego kwalifikacjach itd. jednak do swojej pani doktor z przychodni na pewno nie pójdę, już nie jednego pacjenta zabiłaby swoją "wiedzą" i znajomością kręgów medycyny. Taka z niej lekarka jak ze mnie:)

Gość taka mała uwaga
Internista po prostu jest najbardziej obeznany w szybkim diagnozowaniu, ma na bieżąco doświadczenie ew. pokieruje na badania. Taki ogólny,który siedzi całe życie w przychodni i się nie dokształca to cienki bolek.

Gość taka mała uwaga
dyrektore/ Ty chyba mieszkasz w Anglii, a mój angielski nie jest za dobry to AP - jak dla mnie Finish

Gość Hakuna matata jednak to TY
klaudia-03.09-bez podszywów Nie zaciąłaś sie zamkiem błyskawicznym?Może przypomnij sobie czy takie coś nie było.Mozesz mieć mikokrwotok bardzo niebezpieczny:O:(

Gość taka mała uwaga
tez mieszkam na Ślasku. Nie wiedziałam, że jest północny ??? hhhea

Ja też nie wiedziałam co to jest AP:) jednak wolę Deutscha:D ale przecież badania takie jak usg i tak są płatne więc jaka różnica czy skieruje mnie internista czy pójdę sama? Własnie dlatego nie chcę iść do internisty bo wiem, że z moimi dziwnymi dolegliwościami skieruje mnie dalej to po co mam mu płacić za wizytę?

Gość taka mała uwaga
klaudia/ ale z Ciebie maruda :-p

Gość taka mała uwaga
dobranoc Klaudio, pani już dziękujemy na dziś do rana :-p słodkich snów.

a moze ty masz poprostu jakas bakterie w organizmie i stad te zmiany samopoczucia.zgadzam sie z innymi ze,internista w tym wypadku bedzie najlepszy.a co do twojej chwilowej utraty mowy,to nie bierz do siebie to co pisza,ze to moze byc rak mozgu,to nie jedyna przeczyna takiej dolegliwosci,moze to miec tez podloze neurologiczne,wiesz jakis ucisk gdzies na osrodek mozgu odpowiadajacy za mowe,ale nie koniecznie guz,moze masz problemy z cisnieniem krwi? w kazdym razie idz do tego internisty i opisz wszystko dokladnie,nie pomijajac chwilowej utraty mowy,a raczej chwilowego zaburzenia mowy.a i nastaw sie na to ze nie jest to nic powaznego,bo zapewne jak wiesz,w przypadku kazdej choroby,psychika chorego odgrywa dominujaca role-duzo zdrowka zycze !!!