Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoc dla kotka

Pomoc dla kotka

Polecane posty

Gość Pomoc dla kotka

Witam,Przypadkiem przeglądając allegro natknęłam się na tą aukcję charytatywną http://allegro.pl/jasiek-szczescie-w...352560304.html . Bardzo mnie poruszył los tego kotka i wspomogłam jego leczenie. Może ktoś jeszcze byłby zainteresowany pomocą tej biednej istotce... Podszywacze: proszę ten topic sobie odpuścić.

Gość Liiipa z domu
link nie dziala

Gość leniwe moja miłość
Biedny kociak...

Gość Pomoc dla kotka
Tak, to ten podany przez Ania _ r.

Gość Pomoc dla kotka
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w w psiej budzie sąsiada aby znienacka pokrywać moim płaszczem niczego nie spodziewające się kundle

Gość Pomoc dla kotka
osoba, ktora sie za mnie podszyla w 2 ostatnich postach jest po prostu bezczelna, ale i tak sprawila, ze temat utrzymuje sie na gorze i wiecej osob go zobaczy, wiec dzieki :-)

Gość sssssssssssssssssss
biedactwo :(:(

Gość Student Prawa
POJEBALO WAS z tymi kotkami?? Co to za strona Caritas czy strona przeznaczona dla grubych kobiet i mlodych prawiczkow??

Gość biedny kot
upup

Gość serceserceserrrce
pmozcxie prosze i pokazcie ze macie SERCE

Gość ,rfofoaijforjofjer4e4
po chooj wydawac na leczenie jak mozna uspic a pieniadze przeznaczyc na jakis wypasiony sprzet do eliminacji kotow i psow bezpanskich?

Gość i masz racjee
ja mam owczarka niemieckiego ktory lubi ganiac i zagryzac koty takze chetnie, nawet hurtem wezme niech psina ma zabawe a gwiazdka sie zbliza

Gość Pomoc dla kotka
ja dostarczam koty chinczykom takze dlatego tak sie przejmuje ich losem im zdrowszy tym droższy sie wie

Gość Pomoc dla kotka
podnosze , a przy okazji ide zaraz szukac kotow bo mam zamowienie

Gość Pomoc dla kotka
Up I prosiłabym żeby się nie podszywać z tymi głupimi tekstami. To przykre...

bo trzeba zaczernić się i nie będzie podszywania a wszystkich dowcipnych inaczej zapewniam,że jest nas coraz więcej i więcej.Nas czyli takich,którzy walczą z bezdomnością i znęcaniem się nad zwierzętami.takich,którzy walczą z ignorancją,głupotą ludzką i obojętnością na cierpienie naszych braci mniejszych.Możecie sobie pisać co chcecie ale postępu nie zatrzymacie.Polacy zaczynają dojrzewać i dorastać do tego aby zrozumieć,że zwierzę to nie przedmiot!! POZDRAWIAM Z DOMU TYMCZASOWEGO DLA KOTÓW I PSÓW!

bo trzeba zaczernić się i nie będzie podszywania a wszystkich dowcipnych inaczej zapewniam,że jest nas coraz więcej i więcej.Nas czyli takich,którzy walczą z bezdomnością i znęcaniem się nad zwierzętami.takich,którzy walczą z ignorancją,głupotą ludzką i obojętnością na cierpienie naszych braci mniejszych.Możecie sobie pisać co chcecie ale postępu nie zatrzymacie.Polacy zaczynają dojrzewać i dorastać do tego aby zrozumieć,że zwierzę to nie przedmiot!! POZDRAWIAM Z DOMU TYMCZASOWEGO DLA KOTÓW I PSÓW!