Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje sie zostac sama

maz mnie zdradził

Polecane posty

Gość moje sie zostac sama

Mam 24 lata jestem 5 lat po slubie mam 3 letnia corke maz mnie zdradzil i dalej mnie oklamuje co robic kocham go nad zycie boje sie zostac sama ale mam tego dosycco robic

Gość dgfdg
porozmawiac, jak on to sobie wyobraza? badz twarda i nie daj sie stłamsic... sama tez dasz rade, nie daj mu sie podporzadkac.

Zbieraj dowody do rozwodu, bo później zostaniesz z gołym tyłkiem. Zdrady nie ma co wybaczać, bo będzie to wiecznie w Tobie siedziec i nigdy nie będziesz szczęsliwa, stracisz zaufanie i będziesz się męczyć będąc podejrzliwą. Zreszta jesli zrobił to raz i mu się upiecze, to zrobi drugi i kolejny. Czasami na pewne sprawy trzeba spojrzeć bardziej racjonalnie, niestety większośc kobiet tego nie potrafi, "bo ja go kocham", trzeba się szanować.

Gość pinokiozkrotkimnosem
zostaw go na jakis czas,wyprowadz sie do rodzicow,gdziekolwiek.....Jesli mu zalezy na rodzinie to sie opamieta i na kolanach bedzie blagal zebys do niego wrocila.Innego wyjscia z tej sytuacji nie widze.Jesli to nie poskutkuje,to czapa:(

i tak jest często jak dzieci biorą sie za dorosłość zbyt wcześnie ...

Gość co robić dallej
Pozostaje tylko przyzwyczaić się do tego że będzie cię zdradzał.........bo będzie............a do końca życia jeszcze daleko Popracuj nad niekochaniem męża...będzie mniej bolało \\teraz modne jest stawianie miłości na najważniejszym miejscu...a to błąd A razem ze sobą można być z powodów pragmatycznych i lepiej jest przelać uczucia na dzieci, a choćby nawet na kota.....ale kochać męża zdradzającego?.......to masakra

Gość bzduuuuuryyyyyy
Ja wyszlam za maz majac 18lat i jestesmy juz z mezem 13lat,zyje nam sie bardzo dobrze,tworzymy szczesliwa rodzine,wiec wcale nie jest powiedziane ze kto sie szybko żeni-wychodzi za maz,jest skazany na porazke!!!!!

Zdrady bym nie wybaczyła. Zdradził raz zdradzi i drugi. Zresztą co to za życie z człowiekiem, któremu pewnie byś już nie zaufała?

ja w wielu sprawach i od tej reguły sa odstępstwa cieszy mnie to że wam sie układa :)

Gość kaśśśśśka
ZAPYTAJ GO CZY ON W OGOLE WIE CZEGO CHCE,MOZE SIE ZAGUBIL A SZANSA KAZDEMU SIE NALEZY,ALE TYLKO WTEDY GDY KTOS NAPRAWDE ZALUJE TEGO CO ZROBIL I OBIECA ZE JUZ TEGO NIE POWTORZY!

Gość Matijaaas
Zdradził raz zdradzi i drugi.

Gość Matijaaas
gowno prawda

Gość cleoooopatra
wiesz skoro dalej cie okłamuje to znaczy,ze wcale tego nie żałuje. co innego gdyby zrobił to raz czy dwa i szczerze tego żałował a tak...... tego kwiatu jest pół światu ,na nim świat się nie kończy

Gość mateczkaaa
Kobieto macie dziecko !! nic mu nie mow i zapomnij o tym czego sie dowiedzialas! zrob dobra kolacje i napraw wasze stosunki! dla tej malej istotki musisz sie starac!

xyzed -> :D jakbym słyszała zakonnice która w liceum uczyła religii :) Zawsze mówiła: Dziewczyny pamiętajcie o męża trzeba dbać, bo inaczej szuka pocieszenia i szacunku u innej kobiety. :D No koszmar po prostu. :D :p

Koszmar ale realny i prawdziwy. Poza tym przestań dbać o męża,czy partnera ,a zobaczymy ,czy ta zakonnica nie miała racji :D:D:D:D:D

Poza tym ,jeśli ktoś zdradza ,to albo jest takim typem zdradzacza sportowca, albo coś musi być na rzeczy,że jednak to zrobił. Wg mnie nikt nie ucieka z miejsca ,w którym mu jest dobrze :classic_cool:

xyzed -> wiesz ja myślę, że coś w tym jest, jednak działa to w obie strony nie sądzisz? Mnie jakby mąż zaczął zaniedbywać to też rozejrzałabym się za innym. Trzeba dbać i szanować się nawzajem.