Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

zycie w pojedynke nie jest złe part.3

Polecane posty

Po co odświeżasz ten temat cream? Nie wiesz, że kontynuacje, a szczególnie trzecia część w trylogii (patrz Matrix, Nieśmiertelny, Batman), są zwykle gorsze od poprzednich?

W sumie za darmowego drinka, też mógłbym sporo rzeczy zrobić. Chociaż obracać bym sie nie dał

napisac mozna wszystko a prawda jest inna ' wiem,wiem cream jedyna prawda jaką uznajesz to prawda mamusi więc jesteś przystojny,miły,wrażliwy i cholerne masz powodzenie u kobiet :D

Regres...z tą prawdą mamusi jak to napisałes to mnie to zawsze dziwiło takie pierdolenie ale napewno kazdy to usłyszał od swojej matki i mnie to wnerwia bo nie wiem czy jej jebnąc za te wciskanie kitu czy udac ze sie nic nie słyszy czy poprostu odwrucic sie i odejsc

tylko patrzeć jak Loooser zawita po przyjściu z oddziału Lotto :D

1) studiuje jeszcze farmacje , na dyskotece była tylko raz w tym roku 2) po studiach prawniczych , dyskotek nie cierpi 3) po technikum , pracuje w salonie kosmetycznym ,od imprez woli dobrą książkę i kino ... Regres, skąd ty je znasz? Z kafeterii?

ale napewno kazdy to usłyszał od swojej matki" oczywiscie że matki tak mówią swoim synom :) Dlatego ja juz dawno z nia nie mieszkam :D

Regres, skąd ty je znasz? Z kafeterii?" nie korjonos to moje samotne kumpele z osiedla

synom moze tak ale corkom nie mi nikt kitu nie wciskal' tami akurat tobie to nikt kitu nie potrzebował żenić :D

nie no regres zawsze mozna bylo generalnie rodzice czesto przeginaja albo nie widza wad swoich dzieciakow albo przeginaja z krytyka i maja chore wymagania

to moje samotne kumpele z osiedla Aha, no tak, zapomniałem że niektórzy takowe posiadają.

"to moje samotne kumpele z osiedla" Regres, a czemu takie fajne dziewczyny nadal są samotne ? Bo faceci wolą te do jednorazowego zaliczania na dyskotece ?

pozatym zdobywanie nie ma sensu zasada jest jedna musisz sie spodobac aby zdobywanie miało sens w przeciwnym razie to nie ma sensu bo finał bedzie wiadomy

nie no regres zawsze mozna bylo generalnie rodzice czesto przeginaja" zgadza sie dlatego osobiscie wolałem sie wyprowadzić od nich

" Regres, a czemu takie fajne dziewczyny nadal są samotne ? Bo faceci wolą te do jednorazowego zaliczania na dyskotece ? " to jest smieszna teoria ale mozesz w to wierzyc jak ci to pomaga

Regres, a czemu takie fajne dziewczyny nadal są samotne ? Bo faceci wolą te do jednorazowego zaliczania na dyskotece ?' nie chce tutaj opisywać ich życia i perypetii ogólnie jest tak że sa samotne bo im nie wyszło z innymi facetami , bo za bardzo poszły w karierę... To bardzo miłe i fajne kumpele

musisz sie spodobac aby zdobywanie miało sens w przeciwnym razie to nie ma sensu bo finał bedzie wiadomy ciesze sie cream że pogodziłęś sie z losem nieudacznika i anty faceta :D

ciesze sie cream że pogodziłęś sie z losem nieudacznika I bardzo dobrze, bo w końcu trzeba. Nie będziemy sie z koniem kopać. Znaczy z niechęcią dziewczyn

ja k juz pisałem powyzej bede zawsze sam na laski juz nie zwracam uwagi niech robą co chcą mam je gdzies są dla mnie martewe :)

"za bardzo poszły w karierę"... Trochę to naciągane. Farmacja, prawo - rozumiem. Ale kariera w salonie kosmetycznym? No, chyba że koleżanka jest managerką :)

"bo za bardzo poszły w karierę..." Czyli sodowka uderzyla a teraz termin waznosci minal ' skoro uważasz ze 29 lat to skonczony termin ważności to nie mam więcej pytań do ciebie ...