Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

zycie w pojedynke nie jest złe part.3

Polecane posty

"bo za bardzo poszły w karierę..." Czyli sodowka uderzyla a teraz termin waznosci minal wiec nie przeginaj ze sa takie FAJNE" o ludzie :)

czyli sodowka uderzyla a teraz termin waznosci minał Może lepiej: termin przydatności do spożycia?

Nie będziemy sie z koniem kopać. Znaczy z niechęcią dziewczyn " dokładnie :) konie lepiej bić niż kopać co nie cream? ;)

Gość Erica K.
Oj, nie poznałeś jeszcze mnie - to dlatego marudzisz:)

Ale kariera w salonie kosmetycznym?" no ta akurat kolesie pożegnała bo poszedł w "twarde"

wszyscy wiedzą ze wybrałem najlepszą droge dla siebie dzięk której nie bede stracony mam swoje zycie na które nie narzekam więc zle nie jest

podsumowujac wyciagane przez Was wnioski to kobieta fajna i samotna jest albo puszczalska albo za stara albo ma cos z glową :) olo ratuj!

stracony mam swoje zycie na które nie narzekam więc zle nie jest" cream a gdzie bedzie ci lepiej niż u mamusi Obiad gotowy,pościel zmieniona,skarpety wyprane i na suszarce rozwieszone,prąd,gaz,czynsz zapłacony... żyć nie umierać :D

O jeszcze lepiej no wroze im same sukcesy w zyciu uczuciowym a sam wmawiasz creamowi jakies totalne farmazony" ale co co ci chodzi?

Ja tam lubię swoja samotność. Co sie będę pchał ze swoją osobą w życie bogu ducha winnej dziewczynie?

"W pewnym wieku już coś trzeba mieć, a nie zaczynać od zera." One mają - dobrze rozpoczętą karierę zawodową.

Nie jest idealnie - po co zakładałbyś ten temacik ?' cream sam chyba nie wie po co ? :D

One mają - dobrze rozpoczętą karierę zawodową. No właśnie i pewnie szukają kogoś podobnego. Oczywiscie w ramach szeroko pojętego poczucia bezpieczeństwa, bo przecież nie są materialistkami.

Gość prawiczy prawiczek 28
" psychologa bo kazdy wie ze psycholog to jesst gosciu lub samica która nie rozwiąże twoich problemów więc to strata czasu juz lepiej byc tutaj " Tak jasne. Wyobraź sobie, że praca z psychologie to przecież TWOJA praca tylko z pewnym wskazaniem. Jak czytanie kafe nie pomogło, a jeszcze zaszkodziło, jak widać z tekstów o dyskotekach. Bo nie wierzę, żebyś sam do czegoś doszedł jak czytając rady regresa nie doszedłeś. ;) Przecież cream ma kolczyk. Wszyscy widzieli zdjęcia. To co to jak nie kolczyk?

Gość Erica K.
Wie. Szuka odpowiedzi na pewne pytanie.... Ale nie zadał go wprost...

"Nie jest idealnie - po co zakładałbyś ten temacik ?' cream sam chyba nie wie po co ?" Chce się utwierdzić w przekonaniu, że kroczy słuszną drogą :)

No właśnie i pewnie szukają kogoś podobnego." uwierz mi że nie !!!

"Oczywiście w ramach szeroko pojętego poczucia bezpieczeństwa, bo przecież nie są materialistkami" Z ust mi to wyjąłeś :D

Nie wierzę. Szukają kogoś o odpowiednim statusie, bo jak inaczej pochwalić sie przed znajomymi i rodziną?

Chce się utwierdzić w przekonaniu, że kroczy słuszną drogą" on sie już tutaj utwierdza od kilku dobrych lat :) i od kilku dobrych lat idzie za nim metka cioty :P ciekawe dlaczego? czyżby tematy zakładane przez creama nie były wysokich lotów ..? czy może ma tak zjechaną osobowść że tą płytkość ludzie wyczuwajana kilometry?

regres lubi bajki opowiadac Kici_kici..twoje wypowiedzi dla mnie nic nie znaczą zapamietaj to :)

Gość prawiczy prawiczek 28
"Chce się utwierdzić w przekonaniu, że kroczy słuszną drogą" No to powinien pójść na księdza albo do zakonu. :P

Szukają kogoś o odpowiednim statusie, bo jak inaczej pochwalić sie przed znajomymi i rodziną?" korjonos nie bede cie przekonywał że jest inaczej bo to nie ma sensu .... po co mamy tworzyc historie rodem z "dziennika Adriana Mola " skoro tak myslisz to tkwij w tym błedzie myślowym nawet i ze sto lat :)