Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

zycie w pojedynke nie jest złe part.3

Polecane posty

Gość prawiczy prawiczek 28
To czemu masz tyle fanek na kafe? Spotkaj się z kilkoma.

Misje kosmiczne nasa są trochę trudniejsze niż poznanie dziewczyny. Bo w misjach nasa bierze udział ile osób? Za to większość ma związki albo romanse.

Jakbym chciał internetowych romansów to założyłbym sobie profil na Sympatii czy jakimś innym szajsie.

"Misje kosmiczne nasa są trochę trudniejsze niż poznanie dziewczyny" A poznanie dziewczyny jest łatwiejsze niż spuszczenie wody w kiblu. Poderwij ją i zatrzymaj przy sobie - to jest problem.

Gość darker czeka az
jego byla wroci do PL i bedzie blagac o wybaczenie :D:D:D

Ona już dawno w PL, kmiocie. Jesteś kilka miesięcy do tyłu z wiedzą.

Gość darker czeka az
a ma to jakies znaczenie? skoro xxx razy ja juz wspominasz na forum ? nie kopiuj offermy bo mu do piet nie dorastasz

Bo romansy to tylko na imprezach techno? No weź. Czym się różni spotkanie z kafe, bo obrze wam się pisało na forum więc przeszliście na email i poszliście potem na kawę, od poznałem ją na kursie bhp? Sposób nawiązywania znajomości jak każdy inny. I co innego niż sympatia bo sympatia to ewidentne "szukam" a taka fanka z kafe to "przy okazji". WIęc za desperata możesz się nie uważać. To nie jest taki wielki problem. Wyglądasz ok, pracę masz, wynajmujesz pokój/kawalerkę, swoje zainteresowania masz. Czyli jesteś całkiem normalny, więc jakimś skrajnym dziwactwem się nie wykpisz, i dla pewnej grupy będziesz interesujący.

"Czym się różni spotkanie z kafe, bo obrze wam się pisało na forum więc przeszliście na email i poszliście potem na kawę, od poznałem ją na kursie bhp?" Setkami kilometrów. W obie strony. "Wyglądasz ok" Nie. "wynajmujesz pokój/kawalerkę" Nie. "swoje zainteresowania masz" Na które mnie nie stać :D "Czyli jesteś całkiem normalny" Nie.

Skąd wiesz iloma km jak nie próbowałeś i jak wyszło? Brzydale z drogim hobby, na które ich nie stać, też mają dziewczyny. Szukasz problemów na siłę żeby być emo. jak cream :P.

"Skąd wiesz iloma km jak nie próbowałeś i jak wyszło?" A co? Mapy nie potrafisz używać? Odległości między miejscowościami nie potrafisz obliczyć? Wg. Ciebie mam się wtoczyć do pkp/pks i dopiero po przybyciu na miejsce uświadomić, że w chuj drogi było? Na studiach dziewczyny jakie mnie interesowały to w tym samym akademiku co ja lub 15 minut jazdy autobusem dalej jeśli nie chciało mi się czekać do poniedziałku aby zobaczyć je na uczelni. "Brzydale z drogim hobby, na które ich nie stać, też mają dziewczyny." Należysz do takich jak mniemam.

Niektórzy nie mają szczęścia i tyle Darker nie gorączkuj sie tak, to szkodzi na zdrowie :P

Nie gorączkuje. Niektórzy po prostu nie rozumieją jak się do nich po polsku mówi.

Gość ten fragment jest debest
"Szukasz problemów na siłę żeby być emo. jak cream ." :D:D:D:D:D:D:D:D:D

na studiach dziewczyny jakie mnie interesowały to w tym samym akademiku co ja lub 15 minut jazdy autobusem I dobrze robiłeś. Co się będziesz poświęcał i dla baby tłukł godzinę przez całe miasto

Potrafię potrafię. Ale tej odległości może być 5 km albo 50 a nie 700. Zresztą przy trafieniu to zawsze można się przeprowadzić. Jak się ktoś zakocha to dużo zrobi. ani ja brzydki, ani z drogim hobby

prawiczy widze jakis nowy i optymistyczny:) istny rodzynek wsrod malkontentow:)

Gość Kocham Milene20
❤️

"Ale tej odległości może być 5 km albo 50 a nie 700." Mniej niż 700 więcej niż 100. "Zresztą przy trafieniu to zawsze można się przeprowadzić. Jak się ktoś zakocha to dużo zrobi. " Kto do kogo? :D

Gość Słodka Milenka
👄