Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinka86m

czy podoba Wam się imię Szymon??

Polecane posty

Gość gość
Teraz Szymonów jak psów.U mojej córki w klasie jest sześciu o tym imieniu.Tragedia! Nie rzuca na kolana to imie, dla mnie typowa wichura.

Gość gość
O ile mi wiadomo wichurą nazywa się silny wiatr. Gwarą jakąś piszesz?

Gość gość
nie

Gość gość
mnie też się podoba, mój syn (8 lat) ma tak na imię. Łobuz jakich mało. Coś w tym imieniu jest, że wszystkie Szymony to ancymony :P

Gość gość
Szymon i Szymuś tak ale Szymek mnie jakoś drażni jak mówią... tak samo jak imię Natalia mi się podoba (bo moje) hehe i uwielbiam je.. skróty Nata, Nati, Natka też uwielbiam, ale jak ktoś woła "Natala" co przysięgam, że oczy bym wydrapała takiej osobie.. już nie z jedną osobą się o to pokłóciłam bo nie rozumiała, że tak nie lubię !! ech..

Gość gość
Podoba mi sie ale nie lubie imion bardzo popularnych. Szymon Kuba, Maja, Lenka itd lepiej zastapic je moim zdaniem czyms prostym ale mniej populranym ale to tylko kwaestia gustu. Gratuluje synka

Gość gość
Mi sie szymon podoba i rozwazalam takie imie dla syna. Ale w zwiazku z tym ze w nazwisku mamy "sz" to odpadlo bo stwierdzilam ze bedzie za bardzo sycząco i za granica moze miec problem, albo jak bedzie seplenil :D