WychodzeNaChwile 986 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wolę z imbirem i cytryną. mocna herbata, plaster pomarańczy (przekrojony na pół), plaster cytryny (przekrojony na pół), goździki, imbir i miód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: mocna herbata, plaster pomarańczy (przekrojony na pół), plaster cytryny (przekrojony na pół), goździki, imbir i miód Bez miodu, niestety musi być biała śmierć bo z miodem mi nie smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Bez miodu, niestety musi być biała śmierć bo z miodem mi nie smakuje. przecież miodów jest tyle do wyboru ,ze każdy może znaleźć coś dla siebie akacjowy, lipowy, spadź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: przecież miodów jest tyle do wyboru ,ze każdy może znaleźć coś dla siebie akacjowy, lipowy, spadź A znasz taki co smakuje jak cukier biały lubię miód ale nie w herbacie. Jesli już to wolę herbatę bez cukru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A znasz taki co smakuje jak cukier biały lubię miód ale nie w herbacie. Jesli już to wolę herbatę bez cukru. trudne pytanie bo ja niczego nie słodzę słodycz uznaję tylko naturalną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 55 minut temu Usuń to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A znasz taki co smakuje jak cukier biały lubię miód ale nie w herbacie. Jesli już to wolę herbatę bez cukru. Sztuczny miód pewnie spelnia te kryteria smakowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 54 minuty temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A znasz taki co smakuje jak cukier biały lubię miód ale nie w herbacie. Jesli już to wolę herbatę bez cukru. Najlepszy miód to jest pozyskany wprost od pszczelarza 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Usuń to Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, salix napisał: Sztuczny miód pewnie spelnia te kryteria smakowe. Sztuczny też inaczej smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Najlepszy miód to jest pozyskany wprost od pszczelarza Czemu? Tak najlepszy ale w herbacie jest niedobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 50 minut temu Bo powiedziałam za dużo. Jutro stanę znowu…. Świeża piękna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak najlepszy ale w herbacie jest niedobry. Jak dasz odrobinę to jest dobry. Tym bardziej, że nie słodzę herbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Bo powiedziałam za dużo. Jutro stanę znowu…. Świeża piękna. Inni wczoraj więcej powiedzieli i ludzie zapomnieli. Nie przejmuj się i będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 49 minut temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: trudne pytanie bo ja niczego nie słodzę słodycz uznaję tylko naturalną Niczego? Ale do ciasta czy naleśników chyba używasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Inni wczoraj więcej powiedzieli i ludzie zapomnieli. Nie przejmuj się i będzie ok Dobranoc pora na mnie. Buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 41 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Niczego? Ale do ciasta czy naleśników chyba używasz? do ciasta na naleśniki czy na gofry - pewnie ale kawa tylko czarna, a herbata zimowa może być z miodem bo samej herbaty też nie dosładzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach