Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek-k21

Straszny ból żołądka...

Polecane posty

Gość kasiulek-k21
nie mam pojęcia już co to. Mam nadzieje ze dzidzi nic się nie stanie. I jutro lekarz powie że wszystko jest Ok

Gość kochana miałam to samo
moja rada jest taka teraz sie staraj po 17 godz nie jeść nic ciężko strawnego bo naprawde napytasz sobie biedy .CHuda drobiowa wędlina jakieś warzywko i dość ,aaa i dużo ciepłej herbatki owocowej np 🖐️ poradziłam ci jak umiałam bo sama przechodziłam przez to i wiem co to jest

dziecku nic nie bedzie ale chodzi o to zebyś ty sie nie meczyła bo jesli cierpisz to własnie dziecko razem z tobą !

Gość kasiulek-k21
Dzięki za rady:)

bedzie dobrze tylko uwazaj na siebie i na to co jesz i już !🖐️

Gość sebunda
W 90% takich przypadków o którym napisałas tego typu problemy sa spowodowane zlym trybem zycia i zlym odzywianiem wiem to z artykulu https://adamed.expert/klucie-i-bol-w-lewym-boku-jakie-sa-mozliwe-przyczyny-bolu-brzucha-z-lewej-strony/ i jedyne co moge polecic to jesc mniej tlusto, zdrowiej i unikac palenia tytoniu oraz spozywania alkoholu - poprawa gwarantowana!

Gość dagmarenka23
dokładnie tak jak toś pisze wyżej taki ból jest właśnie spowodowany złym odżywianiem. Żeby problem się nie pojawiał trzeba właśnie zmienić tryb życia tak jak to jest opisane na adamed.expert zachęcam naprawdę do poczytania