Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytydy

takie tam...

Polecane posty

Gość ytydy

Otworzyli koło nas nowy sklep więc postanowiłam sie przejść do niego i przy okazji zrobić zakupy. Wzięłam ze sobą córkę. Kupiłam także alkohol bo w sobotę będziemy mieć gości. Baba przy kasie spojrzała się na mnie tak jakbym wymordowała połowe ludzkości i zapytała się mnie i tu cytuję: "a panna 18 lat skończone ma??" Odpowiedziałam, że tak. Ona na to abym pokazała dowód. nie miałam przy sobie. Więc zrobiła mi kazanie na pół sklepu o tym, że jestem bezczelna, że ojciec z matką powinni mi wpierdolić (dosłownie użyła tego słowa) za to, ze sama chlam i do tego włóczę ze soba swoją siostrę (czytaj rodzoną córkę). Mam 27 lat, czy to normalne że w tym wieku nadal są ludzie którzy biora mnie za 15latką? Bo to robi sięjuz trochę irytujące..

eee tam! ciesz się, że młodo wyglądasz! tak poważnie wiem, że to irytujące, bo jak kiedyś pracowałam w szkole średniej jako nauczyciel to rzadko kto uważał, że nim jestem :)

Gość ale jajaka
ja bym się na Twoim miejscu baaardzo ucieszyła :) a Ty się dziewczyno przejmujesz!!

ja bym sie jej w twarz zasmiala i potraktowala to jako komplement :) tez bym chciala uslyszec ze moje dziecko jest moja siostra czy bratem :)

Gość ewelinka83
Mialam podobna sytuacje,wysluchalam spokojnie tyrady kasjerki,po czy poszlam do domu po dowod i wrocilam kupic alkohol.jej mina byla bezcenna :)ale fakt,ze przeprosila.