Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIE DO MADRYCH

Co ile bierzecie kapiel/ prysznic - raz w tygodniu to za mało?

Polecane posty

Gość PYTANIE DO MADRYCH

Pytam szczerze , myje sie zawsze raz na tydzien , w lato wiadomo czesciej ... ale jak wy? glupio mi pytac znajomych

Gość jak mnie wkurwiają
on nie jest flejtuch tylko jeszcze nie ma dziewczyny albo nie lubi swojej żony

Gość Jakowlewa
mam nadzieję, że to facet pyta

Gość PYTANIE DO MADRYCH
jestem kobietą :D

Gość andra.
a zeby myjesz tez raz na tydzien?

Gość andra.
miejmy nadziej,ze nie podmywasz sie od swieta

Gość ja też myślę
fajne prowo :D

mam nadzieję, że to facet pyta" ale dlaczego miałaś taka nadzieje ? która notabene legła w gruzach:P

Gość kleeeee
jezu, jak można się myć raz na tydzień. Już się nie dziwię, co tak śmierdzi w tych autobusach i tramwajach. Odpowiadając na Twoje pytanie: myję się rano i wieczorem.

Gość PYTANIE DO MADRYCH
zęby myje codziennie -- nie przesadzajcie :) mam prace siedziącą - do domu wracam taksówka - wiec trudno zebym sie zmeczyla :D chce po prostu wiedziec czy to ja jestem nienromalna czy inni przesadzaja

Sadzę ,że prysznic raz dziennie to jeszcze ujdzie,ale rzadziej to niestety nie :(

Gość andra.
ale chyba pocisz sie?nawet siedzac...do toalety takze chadzasz

Gość PYTANIE DO MADRYCH
kazdy sie poci ....ale sprawdzam noskiem ''pod pachami '' i czuje tylko zapach perfum . Jakos nie mam potrzeby chodzic ciagle do wanny - nie chce mi sie .

Gość andra.
pewnie topick to prowokacja,ale ...wartosciowa,kogos moze oswieci przy okazji....hehehe....

Gość jak mnie wkurwiają
na czas okresu wizytujesz łazienke cześciej czy też tylko raz w tygodniu?

Gość PYTANIE DO MADRYCH
dla was wszystko jest prowokacja? Moja sasiadka co rano , punkt 6 napuszcza chyba pelną wanne ...wracam wieczorem i wiem ,ze to ona :O w ciagu dnia tez sie pewnie kapie - przeciez jest powiedzenie ''czeste mycie skraca zycie'' a ja nie mam sily i czasu zeby myc sie co chwila ,

Gość andra.
warto chyba rozdzielic kapiel od prysznica,ten drugi zabiera mniej czasu i nie ma zadnej wymowki...chyba ze ,kochana,jestes po prostu mega LENIUSZKIEM

Gość HAKUNAMATATAs
o boze... nos sie przyzwyczaja do zapachow i smrodkow . ty tego nie czujesz ,ale inni moga czuc ,a nikt nikomu prosto w twarz nie powie : smierdzi ci bluzka :O jesli tak bardzo nie lubisz sie myc to chociaz co drugi dzien , takie nie-mycie napewno nie jest zdrowe

Gość ooo matko
a co pewnie ci w pracy uwage zwrocili bo nie wytrzymuja no powiedz szczerze...

Gość eeeeeeeeeh tam
Nie wiadomo czy to za mało tak raz na tydzień, ale na pewno zdrowo jest kąpać się nie codziennie ale co kilka dni w okresie zimy, zdrowiej dla skóry i wtedy mniej używa się chemicznych środków czystości dla maltretowania swojego zdrowia..no chyba że często myjemy się samą wodą bez używania środków czystości, radze też nie stosować bezpośrednio na skórę dezodorantów i innych pachnideł, uważać też aby na ubraniach nie pozostawały resztki proszków do prania czy inne płyny do płukania codzienne mycie się z chemią (żele, płyny myjące i mydlane mydła, kremy, fosforany w proszkach, chemia zapachowa i kolory) to alergie i inne choroby szczególnie nowotworowe, oraz szybkie uszkadzanie skóry, sucha i stara skóra. czyli częste mycie skraca życie, kto nie wierzy niech się często myje ale zbyt rzadkie mycie też skraca życie stosujcie złoty środek

Gość wredna wredotttkaa
o wyzej post jest bardzo madry :) ja nie mam zamiaru sie myc codziennie , a potem smarowac balsamem by nawilzyc sucha skore :O myje sie co 2 dni , i uwazam by nic nie smierdzialo , ale 1 na tydzien ? to przesada w druga strone :D

Gość a ja..........
biorę prysznic 3 razy w tygodniu(wcześniej dwa razy)ale staram się nie przebywać w brudnym otoczeniu,nie pracuje,mam super czysto w domu a kiedy sprzątam to wtedy się kąpie,rece myje bardzo często,podmywam się po każdym załatwieniu,stopy z dwa razy dziennie myje lub częściej jak jest potrzeba i uważam,że jestem czyścioszek.....

Prysznic - raz, dwa razy dziennie. W lecie częściej A myję się jeszcze więcej razy dziennie, w sensie buzia, ręce, nogi i inne części ciała ... :classic_cool:

ręce to powinno się nawet myć KILKANASCIE razy dziennie, ze względu na bakterie. mydlo do rąk najlepsze wyciskane, bakteriobójcze- ale delikatne, są takie, wystarczy kupić gdziekolwiek:) i nie pieprzcie o suchej skórze, grunt to dobry krem, wazelina kosmetyczna po myciu rak i sa swietnie nawilzone. prysznic codziennie, w lecie czasem częsciej włosy codziennie albo co 2 dzien twarz 2 razy dziennie zeby 2-3 razy dziennie lub po kazdym posiłku, ale guma też jest ok w ciagu dnia w pracy

Gość ojej to juz nie mozesz
ale jestescie szurnięci :D myc sie non stop ? i dziwicie sie debile ,ze macie alergie na wszystko i uczulenia ,i inne pierdoly? :O ja sie myje co drugi dzien , i nie smierdze , nie wiem co wy robicie , chyba wszyscy pracuja w kopalni albo kopią rowy

Gość brudassssssssssssssssssss
bleee