Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusiaa9129037

Pomozcie mi! co mam zrobic zeby juz zaczac rodzic??

Polecane posty

Gość olusiaa9129037

to dla mnie wazne. Jak moge BEZPIECZNIE sama w domu wywolac porod?? termin mam za 3 tyg ale ja chce juz bo mam swoje powody po prostu chodzi mi o to co mam zrobic???

A po co na siłę poród wywoływać? :o Jak przyjdzie czas to dziecko się urodzi i tyle.

Gość Matka nawrócona
Kobieto, wiesz doskonale, że to, co piszesz nie jest mądre. Czekaj spokojnie na poród.

Gość olusiaa9129037
kuwa no!!! W sobote dyskoteka, niedlugo sywlek :O Piszcie kobity nie chce sie bojac po szpitalach tyle imprez teraz!

Gość taka_sobie_ ja_
zajebista matka z ciebie bedzie jak myslisz o imprezach zamiast o dziecku :o

Gość olusiaaa912
ten glupi wpis o imprezach to podszyw ale chodzi mi o to czy mozna wywolac porod np wysilkiem fizycznym czy cos??

Gość ale co krytykujecie
moja kolezanka tez by juz chciala i bardzo sie stresuje, bo jej szpital za tydzien zamykaja i nie beda przyjmowac. Pewnie sie nie wyrobi :(

Gość Matka nawrócona
Marna prowokacja. Dobranoc.

Gość taka_sobie_ ja_
moglas sie nie pieprzyc na imprezach to by teraz nie bylo "problemu"

Gość olusiaa9129037
chlop mnie spuszczal sankami z gorki , kompalim sie juz w cieplej wodzie, nawet straszyl mnie z zaskoczenia a tu dalej nic :O

Gość na taką matkę to tylko alergię
herbatka z liści malin ponoć ułatwoa poród seks plus masaż piersi ewentualnie gruntowne porządki....ale z tym uważaj by nie przedobrzyć

Gość olusiaaa912
te glupie wpisy to jakis podszyw popierdolony a nie puszczalam sie bo jestem w ciazy z mezem z ktorym jestem juz 5 lat moze sprobuje ta herbate pic nie wiem;/ chodzilo mi o to ze nie chce zaczac rodzic np w wigilie tylko wolalabym jak juz to pare dni wczesniej!

Gość Matka nawrócona
Mimo to, nawet jak powyższe to podszywy, to i tak niemądra jesteś. Urodzisz wtedy, kiedy samo się zacznie. Nie można zaplanować porodu.

kazdy dzien dla dziecka w brzuchu mamy to skarb , mniej na uwadze dobro dziecka , nie jakies głupie swieta.

A nie pomyślałaś o tym że każdy tydzień dla dziecka w brzuchu to lepiej. Jak urodzisz na wigilię trudno boże drogi dzieci rodzą się w święta i jakoś nikt tragedii z tego nie robi.

Gość wypij olejek rycynowy
na przeczyszczenie, spakuj torbe i jutro jedziesz do szpitala rodzić. serio. praktykowane.

Gość olusiaa912
a to mi nie zaszkodzi i dziecku?? gdzie to kupic?

Gość olusiaa912
nie chce pytam sie tylko bo nie wiem nawet co to jest i tego w domu nie mam

Gość wybierz pseudonim
umyj okna i zawieś firanki, podobno praca z uniesionymi rękami wywołuje skurcze. A poza tym to źle robisz- nie pomyślałaś o zdrowiu dziecka?

Szczerze, ja myłam okna, wieszałam firanki - wylądowałam w szpitalu bo zanikało tętno. Niby seks pomaga ale mi nic nie pomogło i urodziłam w 41tc:)

ja jestem drugi dzien po terminie:P probowalam anansa, zaparzane liscie malin, chodzenie na czworaka ( ale to z innych wzgledow) a dzis chyba dopadne meza..bo dluzej nie wytrzymam..

Ja wychodzę z założenia że wtedy kiedy ma się dziecko urodzić wtedy się urodzi i możemy próbować a i tak nic z tego:)

Gość olusiaa912
a seks zawsze pomaga?

Gość kobieto czasem moze nic
nie pomoc ja tak mialam w 1 ciazy wielowodzie gdzie mowiono mi przedwczesny porod mi grozi a tu siedzialam tak do 41 tyg i tak w szpitalu robilam przysiady po schodach codziennie po pare razy wchodzilam 2 razy na probach z okscytocyny bylam do domu na 2 dni mnie wypusili wzielam sie za meza i gowno to dalo prawie 42 tydzien po zbadaniu wod plodowych odeszly mi wody na drugi dzien i co dalej nic cala noc przelezalam rano z kroplowka do mnie podiechali ale tentno zaczelo zanikac i na cc pojechalam zero skorczy nic wiec nie koniecznie musi cos zadzialac kazdy babel ma swoj czas i wyjdzie wtedy kiedy mu sie bedzie chcialao:) powodzenia zycze:)