Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna:(

maż tyran

Polecane posty

Jestem mezatka od 6lat...a od 4przechodze piekło zaczeło sie od maciezynstwa tj od czasu braku dochodów z mojej strony to jest tak... od miesiaca prosze sie o szampon,paste do zebow a na ch8j Tobie i tak jestes brzydka pozycz 2zł prosiłam sie cały dzien i tak niedostałam maz trzyma swoja kase z wyp. nawet z nia spi....poł roku temu z biedy sprzedałam obraczki rzucał nia gdzie popadnie kiedys poszukałam i sprzed. kłotnia do dzis ...ale on nawet grosza mio nieda kupił mi kiedys karte do tel za 5zł to ma ci starcyc k**rwo na dwa m_ce moja presia niewytrzmała uciekłam do matki na m-c złozyłam sprawe do sadu o rozwód po 5tyg wróciłam do domu po ciuchy i tu juz zostałam naopowiadał mi milosci ze az głowa bolała...pieknie było przez dwa tyg i znow to samo jak niechciałm sie z nim kochac opluł mi plecy...gotuje sprzatam piore opiekuje sie dwu letnia corka czekam jeszcze rok pojdzie do przedszkola i wtedy zaczne cos zarabiac ale czy niebedzie zapozno? czy jeszcze bede na tym swiecie niewiem....mam doła i to kompletnie a ....zapomniałm dodac teraz jestem k88rwa szmata babsztylem s***ka pytam sie jaki masz powod oceniac mnie tak matke twojego dziecka zamknij ryj szmato zrób kawe niejestem tu by go obgadywac jestem tu poto by ktos mi pomógł....

Gość dokładnie ! KASA
są różne instytucje walczące i działające właśnie z czymś takim!! a skurwielowi nie odpuść niech zapłaci za to co Ci robi!! HONOR i GODNOŚĆ - od dziś powinnaś tylko to mieć w głowie i na ustach. nie daj sie. ja jeszcze dziś bym sie wyniosła , znikła, a po odzyskaniu sił i dojściu do siebie, zgotowała chujowi piekło na ziemi.

Gość dokładnie ! KASA
posty znikają ... :( a więc napisze jeszcze raz w skrócie , że są organizacja walczące z czymś takim i działające i tam powinnaś się zgłosić już jutro. a skurwielowi zgotować piekło na ziemi.

Gość ja Tobie poradze
co ty robisz spierdalaj od niego lepij juz niebedzie sama sie przekonałas niebyło Cie miac a on taki znow po dwoch tygodniach??? jakis czubek ostatecznie jesli niezgodzi sie na leczenie u psyhologa znikaj...on Cie wykończy

Gość ja Tobie poradze
a zapomiałam dodac a moze Ty wrocisz do pracy a on bedzie w domu...ale w domu na takich samych warunkach jak Ty jestes:) haha i co fajnie by mu tak było?

Gość smutna kiedys 84733
wez to dziecko i zmykaj do mamy , ja tez mialam kiedys takiego debila ,wstydzilam sie wrocic do domu rodzinnego i tak tkwilam w tym malzenstwie ,klotnie byly okropne ,pozniej doszlo do tego ze mnie topil w wannie,podpalał mi wlosy itp...., dziecko to wszystko widzialo ,plakal i mowil "nie bij mAMUSI" ,po 7 latach zmadrzalam i ucieklam gdzie pieprz rosnie ,do tej pory niestety moje dziecko to pamieta.

Gość ADSAAD
ale na internet macie kase, ok, i tak ci jest pisany rozwod, jak ktos obraczki zgubi albo sprzeda cos z nia zrobi ze jje nie ma to i tak nie ebdzie z ta osoba;:-) JESTES ZDANA NA SIEBIE DOKAD ZMADRZEJESZ ;A WIDAC ZE NIGDY; ZAGLOSUJ NA TE DZIECKO BO MA TAK JAK TY http://www.bobovita.com.pl/galeria/59339 I NIE EJST SOBEI WINNY

Gość smutna kiedys 84733
to chyba jakis fotomontarz to zdjecie???? wisi w powietrzu to dziecko albo ja jestem slepa

Gość ja Tobie poradze
ADSAAD dla twojej odp , internet musi byc bo on gra tu zawsze 5godz dziennie

w zababony nie wierze

Gość choinkka2010
oni to się chyba rodzą z jakimś defektem w mózgu za zabicie takiego powinno być uniewinnienie

Gość anikaaaaa
nie wiem na co ty czekasz co? az cie zabije albo dziecko zabije...wyprowadz sie do mamy dziecko masz juz dosc duze moze isc do przedszkola, a tyznajdz byle jaka prace, mam ci pomoze apotem wynajmnij mieszkanko a najlepiej wyłudz od niego alimenty... dla dobra sporawy sproboj nagrac jakas kłotnie nawet na telefon, jakies słowa pod twoim adresem... bedzioesz miała zawsze jakis słaby bo słaby ale dowod

Gość ,.jjgdssaEW
powinnas dostac pozadny lomot moze wtedy bys zmadrzala. ale idiotek mi nie zal. mam nadzieje ze mama odbierze ci dziecko

Gość kamibalkaaa
autorko! nie pozwol sie tak traktowac. mam ciotke, ktora jest w poodobnej sytuacji. juz od 30 lat zyje z mezem tyranem, i jest wrakiem czlowieka. wiem, jak ciezko sie z tym uporac, ale masz dla kogo zyc, nie pozwol, aby Twoje dziecko cierpialo! Odejdz od meza, wnies o alimenty, nie daj sie nabrac na czule slowka i przekonanie, ze bardzo cie kocha, bo to nic nie znaczace slowa! Odejdz, zmien zycie i badz pewna, wartosciowa kobieta!!!

Gość smutna:(*
Do,.jjgdssaEW dzien dobry jakis tyran albo gej zawitał witam i zegnam sadze po wypowiedzi niewiesz co to rodzinna bo napewno przyszłes nie na te forum szukaj "jak wycisnac pryszcza na dupie"