Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga 2020

DO FACETOW- wasz najlepszy sex w zyciu- jak wygladal , z kim i jakie byly wasze

Polecane posty

Gość olga 2020

kochanki ....?

Gość fr_au
Napisz najpierw o twoim seksie!!!

Gość ciekawym
nie potrafię wskazać tego jedynego ale jest kilka takich momentów które często wracają mi w myslach i żutuja na inne związki , ściśle sie też wiążą z uwczesnymi partnerkami. nie są to stodunki klasyczne a nawet zauważyłemz że z biegiem lat mój sex stawał sie coraz perwersyjny. kiedyś anal był dla mnie czymś odważnym , nowatorskim , teraz uważam to za standard...

Moje superfajne przeżycie było z Hanią D. , zabawa w samochodzie tak ciepła i szalona ........ ze nie mogłem doczyścić tapicerki po rozpryskanej spermie. Dodatkowym smaczkiem była rozmowa o naszych małżonkach . Nie chodzi to o jakieś wygibasy ale noprawdę fajny i różnorodny sex , oboje wymyślaliśmy zabawy i robiliśmy wszystko aby sie dobrze podniecić i wprowadzić na szczyty rozkoszy aż do kilku orgazmów.

Gość reagan
z kuzynką na wiejskim rowie

Gość reagan
DO PANTOFLARZA!!!!!! PAWLE.D przestań

Gość Mirrorman
Pantoflarz, smieszne, bo mamy podobne doswiadczenie. Ja w samochodzie po kryjomu to robilem z przyjaciolka. Byla taka cudowna i zmyslowa, ze nie moglem sie od niej oderwac. Otwarta, smiala, chetna. Uwielbiala minetke i lodzika, a potem tez sobie ponarzekalismy na nasze drugie polówki, bo i moja zona i jej facet to flaki z olejem w lozku i do niczego sie nie nadaja.

Gość kinio
ja mialem romans z pewna kobieta miala 25 lat brunetka, czesto robilismy to wlasnie w aUCIE, doznania byly niesamowite, ta dziewczyna doprowadzala mnie do szalu. Byla namietna, sexowna, jej odglosy wydawane podczas pieszczot byly cudowne, lubila roznorodny sex, czulem sie jak na innej planecie.

Gość hfgyftyg
ale czy moglibyscie troche opisac co sie wtedy w tych autach działo? co te kobiety z Wami wyczyniały?

Gość maaaaaaaaaaaalllaaaaaaaa
??

Gość prężny
ja kurde tez w aucie widzieliśmy sie 1 raz robiłem foty na pokazie mody jej siostra była na wybiegu potem troche popiliśmy i do la dame podjechałem szybko rozsuneła mi rozporek ob.. więc odjechaliśmy na bok między auta i uwieżcie 7 h w lewo i wprawo tapicerka wypchnięta 5 strzałów! maxymalnie w zime aż do świtu ;)