Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prixbon

mam zamiar dzisiaj opędzlować w samotnosci wino

Polecane posty

Gość prixbon
ona hahah alkohol spowalnia koordynacje ruchow haha to nic tak czasem bywa:D

Gość sommer wino
Ja sie nawet na filmie nie moge skupic,a co dopiero na ksiazce,a mam nowa super interesujaca,tylko nawet niemam poco jej otwierac,niedam rady czytac.Unas tez pare miesiecy,on chce sie spotkac dalej,ale ja potrzebuje czasu do przemyslen,bo ja sie angazuje,a on pewnie chce sie poseksic.Ile masz lat? Ja 28

Gość prixbon
sommer wiesz ja tez mam obsesje ze jemu tylko zalezy na jednym:) ja mam 22 bno prawie 23:D K ma 27:) nie dokoncza tak jst ze jemu zalezy tylko na jednym ty masz o tyle latwiej ze nie sa malzenstwem. moj opowiadal mi co u nich nie gra. w sumie to cala przygpda zaczela sie od tego ze kiedy byl mi obojetny opowiadal mi cala historie swojego malzenstwa. wierze mu...i mam 99% pewnosci ze to prawda problem w tym ze widze ze on dalej bedzi ejej lizał tylek mimo ze ona ma innego a K ma w dupie:/ a jak bylo u ciebie?

Gość sommer wino
Poznalismy sie w pracy,zawsze wymienialismy sie glebokimi spojrzeniami,po 2latach doszlo do tego,ze przeszlismy na taka stope kolezenska,wiesz imprezki w domach.Potem on zaczol sam domnie przyjezdzac.Chcialabym z nim byc,ale on pewnie chce sie tylko zabawic.Pozyjemy zobaczymy

Gość prixbon
nie badz taka pesymistka nic ci nie mowil na temat swojej domowej sytuacji?

Gość sommer wino
Cos tam mowil,ale nie jest na tyle zle,zeby ja zostawiac jak na moje oko.Jedyne co sie moze wydarzyc,to ze sie zakocha,ale wiesz jak to jest z facetami,kobiety sa w tym szybsze

Gość prixbon
zostawic to nie takal latwa sprawa:) musialabys porozmawiac z kims kto ma tym doswiadczenie i poznalabys pubnkt widzenia osob ktore juz zalozyly rodziny i zakocchaly sie:)

Gość sommer wino
A ty kiedy ostatnio swojego widzialas?

Gość prixbon
tydzien temu...mial dzisiaj przyjehac no ale maly ma zapalenie ucha.... a ty?

Gość sommer wino
Chyba 12listopada.I jeszcze poczekam sobie.Moze tak 12stycznia sie zobaczymy

Gość prixbon
a dlaczego tak zadko?

Gość sommer wino
Ja teraz jestem u rodzinki,zotaje tu na swieta.Wiec spotkamy sie dopieo po.Ide spac,mam smuta przez niego.Trzymja sie

Gość kac morderca
kac morderca

Gość prixbon
ja tez mam smuta dzisiaj przez niego...bo zdaje sobie sprawe ze to jest cos bez przyszlosci....aczkolwiek nie chcialabym tego konczyc przez telefon czy smsem wiec czekam az szanowny pan bedzie mial czas....ale jezeli dzisiaj sie nie spotkamy to kasuje jego numery..