Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janekrys

Prosze aby Polska wschodnia nie wypowiadala sie za wszystkich twierdzac ze

Polecane posty

Gość
"janekrys" - pozdrów Kargula z Pawkiem 🖐️

Gość kgjertioje
no jest gdzies :o ale juz lepiej chyba byloby mieszkac w Rzeszowie, tam przynajmniej sie cos dzieje...

Gość incitatus
wschod polski to wlasnie obraz naszego kraju w swiecie bieda i syf ,a wroclaw i cale dolnoslaskie to wszystko zamieszkane przez repatryiantow ze wschodu ktorzy jak zastali po niemca ch tak do dzisiaj nieszkają a jedynym wytłumaczeniem ich jest to ze nima sensu nic robic bo i tak niemcy wrocą

Znam tylko 1 osobe z Lublina. To kobieta, co 2 tyg przychodzi sprzatac u nas mieszkanie. Zaczela pracowac jak zabraklo ruskich do roboty

Gość
"janekrys" - sam sobie wystawiasz świadectwo. Kończyłeś Grundschule w RFN czy zawodówkę w RP?

Gość
Posprzątać Ci w głowie to chyba zadanie niewykonalne.

Gość aquariuss
nie słuchajcie jankrys, to tylko jego sposób na odreagowanie zarobków w wysokości 1400zł. 80% zarobków we wrocławiu to właśnie taki zarobek. No chyba, że masz mgr inż, znasz 3 jęzki plus polski, 30 lat doświadczenia i wiek do 25 lat. To może dostaniesz te 2500 plus premia 100zł.

Gość
Psy szczekają, a karawana idzie dalej. Pozdrowienia ze Starego Miasta od posła Palikota, najbiedniejszego w Rzeczypospolitej. :D

Gość czy wy naprawde nie wiecie
ile milionow ludzi na swiecie cierpi na prawdziwa biede? Ze ludzie umieraja z głodu, ze nie maja wody? W XXI wieku? Nie mylcie niedostatku z biedą.

bhehehe jasne nawet nie za 1400 ale za 900, znacie dokladnie to uczucie no nie? ;)

Gość nie wierze ze sa ludzie
tak tepi jak janekrys,albo po prostu jakis pacholek platformersow robi im dobry pijar :-P :-D

Gość oj smierdziszkuuu
a ja mieszkam na wschodzie w białymstoku i bidy nie widze tu. owszem ludziom sie nieprzelewa ,a le domy ladne ludzi n a galeriach full. mam restauracj e i nie narzekamna brak ludzi, a place pracownikom nienajgorzej.

Gość kulturalnie proszę...
ODPIERDOLCIE SIĘ OD BIAŁEGOSTOKU!!!

wogóle tych tępych , brudnych nieudaczników , oportunistów , którzy swą biedą i dziadostwem psują obraz dostatniej liberalnej polski należy pozbawiać jakiegokolwiek głosu

Gość incitatus
bo zatrudniasz cholote ze wschodu a dla nich 250 na miesiac to jest niezle

Gość incitatus
mam traktor ale nie wiem jak sie pisze holota po podstawowcwe jestem

Gość ALIEN VS PREDATOR II
NO A JAK NA MOJE polska naprawde jest dostatnia i liberalna. MIeszkam też we Wrocławiu (od 2 lat), mam 6 bliskich znajomych tutaj i nikt z nas nie zarabia mniej niz 4 tysiące na eke. Nikt. 2 osoby mają koło 8 tysiaków. A mamy kolo trzydziestki dopiero

Gość ALIEN VS PREDATOR II
No dobra ludzie ale ten cały trójkąt to jest zaledwie może z 2 % powierzchni miasta. Możecie wierzyć lub nie (jak nie wierzycie to przyjedżcie i sami sprawdżcie) tutaj hammery, porsche, nowe s klasy to samochody na porządku dziennym

Gość to po co uogólniać
ja ten janekrys :o

Gość to po co uogólniać
mam nadzieję że ktoś taki jak ten na "j" to wyjątek w Wrocławiu ;)

Gość tu jest wroclaw
Wysokie, zdobne ornamentami kamienice, szerokie ulice, zadbana zieleń. Tu boisko, tam szkoła, sklep, punkty usługowe. Tak wyglądają zasobne mieszczańskie dzielnice Berlina, Paryża czy Londynu, w których gospodarze regularnie remontują, modernizują, czyszczą. Nic specjalnego, norma. We Wrocławiu takie same domy rozpadają się. Podobnie jeszcze niedawno było na warszawskiej Pradze, dopóki nie zaczęła być modna. Teraz kolejne praskie kamienice pięknieją, w dzielnicy powstają parki, kawiarnie, galerie, a mieszkania drożeją z miesiąca na miesiąc.