Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piczkaxxxxxxxx

baby im sa starsze tym głupsze!!!!!

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxx

bylam teraz na miesiecznym szkoleniu i pod kon iec padło hasło "składka " ja od samego poczatku powiedzialam do takich dwoch starszych babek ze nie dam ani grosza a te oczywiscie mi wtórowały , potwierdzały argument ze to kurs dla bezrobotnych a bezrobotni jak wiadomo kasy nie mają nadchodzi koniec kursu i jedna z kobiet (która nieźle dawała sie we znaki wszystkim uczestnikom jak i prowadzącym , nic jej nie pasowało) powiedziala ze skladamy sie po 10 zł , ja oczywiście zaprotestowałam , nie bede dawać prezencików i lizać dupy komuś kto i tak dostaje kase za swoją prace 3 dziewczyny mnie poparły a te dwie wczesniej wspomniane babki oczywiście migiem zmieniły decyzje ( jak wczesniej wszystkie jak jeden mąż obgadywały za plecami "tą dającą sie we znaki "(nazwijmy ją pani X) tak teraz zrobila sie wielka solidarność) oczywiscie pani X chodziła taka nabuzowana że z tego wszystkiego poszła do pani prowadzącej teorię( dla której miedzy innymi sie składały te baby ) i jej powiedziała ze sie składają na prezent dla niej i dla drugiej pani , a 4 osoby sie nie składają ( przegięcie nie ?) ogółem było nas 10 4 ktore nie dały ani grosza ( 20, 22, 25 , 26 lat ) 5 ktore sie złożyły ( od 40 do 55 lat) i jedna dziewczyna 21 lat która oczywiscie powiedziala " to przeciez tak nie ładnie sie nie złożyć , z resztą będe mieć spokój bo tak to by mnie obgadywały " jedna z pań starszych powiedziała ze ja sie wydawałam taka miła a okazałam sie taka niedobra ( hA HA HA ) i przez to sie do mnie nie odzywała morał z tego taki , im baby starsze tym głupsze i szukają dziury w całym a barany zawsze chodzą stadami dziękuje za uwagę :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxx
wywalaj z tym linkiem , prosze o wasze opinie :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxx
nikt sie nie wypowie ?

Gość TAK TAK TAK.fdfsf
moglyscie sie zlozyc

Gość piczkaxxxxxxxx
ale po co mam sie składać niby ? zeby tylko ktos mnie nie obgadywał ? ha ha wy widze zawsze idziecie najprostszą drogą bez oporów pomijam juz fakt ze to 10 zł musiałabym pożyczyc od mamy ktora nie ma pieniędzy i z tego robi sie juz polskie "zastaw sie a postaw sie " ( zesraj sie a nie daj sie )

Gość piczkaxxxxxxxx
a czemu niby młodzi to chamy ? mam nie zjeść śniadania zeby jednej czy drugiej kobicie która ma kasy po dziurki w nosie kupic merci i głupiego kwiatka ? chyba se jaja robicie

Gość TAK TAK TAK.fdfsf
to po co w ogóle piszesz o tym. masz wyrzuty sumienia czy co ?

Gość vyufioo
dad

Gość piczkaxxxxxxxx
pisze o tym bo jestem zaskoczona głupotą ludzi jak mozna sie obrazic na kogos za to ze nie dał 10 zł na składke ??? jeszcze powiedziały te rury że nam bedzie głupio jak podejda i dadzą prezent tamtym a my w 4 bedziemy siedziec tak było mi głupio - za nie

Gość Seria Paschena
Nie ma to jak robić coś przeciw sobie tylko dla dobrej opinii wśród określonej grupy :D " Bo co ludzie powiedzą !? "

Gość piczkaxxxxxxxx
tylko 10 zł ? ha ha to juz widze z kim rozmawiam 3 osoby w mojej 4osobowej rodzinie są bezrobotne i to jest az 10 zł nawet w gimnazjum takiego debilizmu nie bylo jak byla skladka po 5 zł na dzien nauczytciela np a ja nie miałam i nie dałam to mnie nigdy nikt palcem nie wytknął i nie powiedział nauczycielce " to jest prezent od nas wszystkich oprócz X która nie dała na składke "

Gość piczkaxxxxxxxx
ja mam taki charakter ze nigdy nie zrobie nic cio jest niezgodne z moimi przekonaniami nie jestem jak wiekszośc ludzi jak chorągiewka na wietrze

Gość piczkaxxxxxxxx
ale stare baby to czywiscie powiedzą ze to chamstwo , zacofani ludzie

Gość piczkaxxxxxxxx
czekam na dalsze opinie

I dobrze. Prezent można dać komuś kto dla nas coś znaczy. Dawanie dowodu wdzięczności za to, że ktoś wykonuje swoją pracę jest bez sensu. Raz mi ktoś taki prezent chciał wręczyć i naprawdę głupio się czułam. Przecież dostaję zapłatę za pracę. Po co mi jakieś prezenciki? Taka mała korupcja?

Gość piczkaxxxxxxxx
a korupcja jest wlasnie przez te stare baby, ktore do lekarza np ida z kwiatkami i bombonierka

Gość piczkaxxxxxxxx
podnoszenie z rana jest jak śmietana :classic_cool:

Gość wiesz piczkaxxxx
To ty jesteś głupia zakladając teraz na kafe tak idiotyczny temat.Coś takiego po prostu olewa się.

Gość piczkaxxxxxxxx
chiałam z wami podzielic sie doświadczeniami z pojebanymi ludźmi :classic_cool: poza tym wczoraj widzialam tu glupsze tematy typu " z czego zrobić sztuczną cipkę"

Gość Facet idealny1
Nie ladne , 10 zl wydaje na 2 grejpfuty kurwa.