Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdd

pytanie do inteligentnych osób.Z dziedziny troche prawnicz

Polecane posty

Gość fgdd

przwniczej. Czy oni maja prawo zadac odemnie pieniedzy za ten kurs?? zapisalam sie na kurs kasjera w pte Mialam przyjsc ale nie przyszlam i nie zaplacilam piniedzy.Zapisalam sie przez internet nie osobiscie nie bylo zadnej umowy ine wplacilam kasy Zaakceptowalam cos takiego: Akceptuję, że w przypadku rezygnacji ze szkolenia powiadomię pisemnie PTE Oddział w Łodzi najpóźniej na 7 dni przed rozpoczęciem szkolenia. Po tym terminie wpłacona kwota nie będzie podlegać zwrotowi. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 28.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 poz. 833). Oświadczamy, że jesteśmy podatnikiem VAT* Upoważniamy POLSKIE TOWARZYSTWO EKONOMICZNE W ŁODZI do wystawienia faktury VAT bez podpisu odbiorcy.* *- dotyczy firm i nie przyszlam a oni twierdza ze wystawia mi fakture

Gość a powiadomilas
pisemnie, bo jesli nie to raczej placisz :O

Gość fgdd
nie powiadomilam,ale...tu bylo napisane o tym ze kwoty ie zwroca jesli nie powiadomie pisemnie.A ja po prostu nie przelalam pieniedzy!Pozatym nie bylo mnie fizycznie tam nie podpisalam umowy rownie dobrze ktos mogl podszyc sie podemnie i posluzyc moimi danymi wnecie...Podac swoj kom i rozmawiac jako ja..Jaki dowod ze to ja?

Gość inteligentna inaczej :)
a ile temu sie zapisalas? a byl jakis punkt w brzmieniu "potwierdzeniem zapisu na kurs bedzie wplata zaliczki do dnia tego i tego"? bo na moje to nie musisz im placic...

Gość a powiadomilas
kombinujesz, kombinujesz jak ja nie lubie takich jak ty, co to nie umieja sprawy uczciwie zalatwic do wszystkiego tak podchodzisz?

Gość fgdd
zapisalam sie 2 tygodnie temu dzwonili do mnie 4 dni temu i mialam przysc...Ale w pracy skierowano mnie na drugie szkolenie bezplatne..i kazali mi zrezygnowac z tego tlko ze mam tyle na glowie ze zapomnialam

Gość a powiadomilas
zapomniec sie zdarza, ale jak sie do czegos zobowiazujemy to wypada dotrzymac slowa ja wiem, ze pytasz o prawna strone, wiec nie bede tu bruzdzic, bo nie wiem jaka jest ta umowa w kazdym razie uwazam, ze trzeba byc uczciwym i tyle