Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotka modowa

Szerokie biodra a czarne rurki??? Pasuje??? Wypada????

Polecane posty

Gość sierotka modowa

Co do tego dobrac???

Gość upupupuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zależy jak szerokie biodra... bo spotkałam się i z tym że dziewczyna zgrabna z normalnymi biodrami mówiła że ma za szerokie :-p

Gość ja tez mam nieciekawa sytuacje
rurki są niestety tylko dla bardzo szczupłych dziewczyn,bo wszystkie mankamenty figury pokazują

Gość czemu nie ma co sie wstydzic
jesli pupa jest zgrabna - pomysl o obcislych skóropodobnych rurkach lub skórzanych

Gość upupupuuuuuuuuuuuuuuuuuu
E tam przesadzacie... Wcale tak nie jest że rurki są dla bardzo szczupłych dziewczyn i z małą pupą... Ja jakaś super szczupłą nie jestem, ot normalna ale bioderka mam szerokie (takie kobiece) i chodzę w rurkach i uważam że to jedyne słuszne spodnie dla mnie bo w szerokich wyglądam wręcz grubo... a poza tym nienawidzę jak mi się zimą nogawki moczą od śniegu... Żeby nie było to moja pupa to jakieś 97 cm, udo jakieś 55...

Gość obcisla skóra wyszczupla
fakt potwierdzony osobiscie!

Gość Smanna
A może zamiast bardzo obcisłych rurek założysz spodnie z prostymi nogawkami? nie szerokimi, ani nie obcisłymi na całej długości aż do kostek, a takie które mają na dole taką samą szerokość jak w kolanie lub są węższe o 1-2cm. A na jaką okazje chcesz coś dobrać? jeśli jesteś typem gruszki lub zwyczajnie nie jesteś szeroka na górze a masz talie, to na co dzień z prostych zestawów może być granatowy cieniutki golf albo bluzka/sweterek opadający z jednego ramienia (to nadaje lekkości). Może być zwykła obcisła bluzka z bufiastymi rękawami 3/4, zależy jaki masz styl. Możesz do nich założyć kozaki aż do kolan, czy co tam chcesz.

Gość skorzane powinny byc idealne
dzieki swej obcisłosci