Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero zainteresowania na pewno

Dziewczyny jak byście się czuły na moim miejscu???????????????????????

Polecane posty

Gość zero zainteresowania na pewno

Jestem w ciąży, o dzieciątku zawsze marzyliśmy. Mieszkamy razem. Tzn on mówi, że ja mieszkam u niego, a to raczej pomieszkiwanie, bądź przebywanie. A dlaczego? Ponieważ Kilka dni jestemu niego, pozniej kilka dni u siebie. Co jest dla mnie dziwne. Bo mieszkanie razem, to swój kawałek szafy na ubrania, miejsce na kosmetyki w łazience. A tu nic, zero. Będąc u niego kilka ubrań i kosmetyki mam w torbie. Teraz nie wiem jak to będzie, gdy urodzi się dziecko. Chyba myśli, że będę w domu rodzinnym, bo nawet mówił, że lepiej będzie dla nas jak zameldujemy dziecko u mnie w domu. Facet mieszka sam, ja zarabiam na siebie, on mnie w ogóle nie utrzymuje. Nigdy na nic nie dał mi grosza. Wyprawkę i wszystko dla maluszka też będę musiała kupić sama, bo na pewno się wywinie. On zarabia tyle przez miesiąc co ja przez 3 miesiące. Nie wiem jak postępować. Żyć sama i być teraz wyłącznie dla mojego dziecka. Jestem jak jakaś dochodząca debilka. Nie mam pojęcia co on ma w tej swojej głowie.....

Gość Zioła Prowansalskie
a może z nim porozmawiaj? tak szczerze, powiedz mu to co tu napisałas.

Gość strzyka mnie w kolabie
pakuj manele i do pomocy spolecznej a jemu tak albo placisz albo naraz dziecko do bachorowni i z glowy

To moze wyjasnisz sprawe z nim? Jestescie razem czy nie? Ma zamiar uznac dziecko? Jesli tak, to niech daje kase na wyprawke. Jak nie, to sie na niego wypnij i nie zawracaj sobie glowy.

Gość jakiej pomocy społecznej
ja na jej bękarta nie zamierzam pracować :O

Gość powiedz ze zartujesz
nawetdziecko masz zameldowac u siebie kpisz czy droge pytasz ?

Oczywiście, że musicie coś zmienić w tym związku. Skoro zdecydowaliście się na dziecko musicie wziąć pełną odpowiedzialność za nie. Tu nie chodzi o to, kto więcej zarabia i kto kupi łóżeczko, ale to, żeby je dobrze wychować. Rozważcie na poważnie opcję zamieszkania razem na stałe. Ty przestań uciekać do swojego domu tylko traktuj faceta jak męża i gotuj mu, sprzątaj, rób coś, żeby widział, że się angażujesz. Dziecko powinno mieć rodziców od początku. No chyba, że nie jesteście szczęśliwi razem . Boisz się, że on nie chce mieszkać z Wami? Przecież inaczej nie chciałby dziecka. To ma swoje konsekwencje.

Bo przecież to, że masz ciuchy w torbie nie oznacza chyba ze on nie pozwala Ci ich z niej wyciągnąć?

Zapytaj go wprost, czy uzna to dziecko. Jeśli nie, to zaraz po urodzeniu wystąp o to do sądu i od razu o alimenty. A jesli uzna sam, to powiedz mu, że ma dołożyc się do wyprawki. Jak nie chce się dołożyć, to alimenty na dzieko i tyle w tym temacie. No ale Ty go tam lepiej znasz, może cie kocha czy coś :P My tego nie wiemy, niestety.

Gość b1eata
mam znajoma zanim dziecko sie urodzilo tak zyli pozniej on dal dziecku nazwisko ona mala zameldowala u siebie. jak jemu sie chce to ich przywiezie posiedza troche ona posprzata ugotuje a jak sie kasa jej skonczy to zamyka jej dzrzwi i kaze do matki wracac. wtedy ona nawet w srodku nocy przychodzi do ludzi i prosi by ja z corka odwiesc. mija tydzien jemu fujara staje i jedzie po nia i tak dalej slepe kolko

Gość do pani wyżej
b1eata chyba żartujesz?

Gość Cornelias time
Skoro dlugo marzyliscie o dziecku, takie sprawy trzeba bylo ustalic jeszcze przed ciaza. A teraz nie wiesz na czym stoisz, z jednej strony skoro i on marzyl o dziecku, to ok, powinien go chiec tak samo jak ty, tylko czemu w takim razie nie chce z nim mieszkac skoro ma wlasne mieszkanie? Ja nie pojmuje tylko jednego, planowaliscie ciaze, a nawet razem nie mieszkacie?

Gość b1eata
nie dwarazy nocowala z dzieckiem bo mezanie bylo a ze wsi ok 300 mieszkancow to conajmniej polowa ja odwozila a ta mala Patrycja ma juz 8 miesiecy i nadal to trwa

Gość bo ciaza zmienia przede
wszystkim zycie kobiety, faceta rowniez, ale pozniej i w mniejszym stopniu. facet moze byc nieodpowiedzialny, poza tym moze tak rzucil o tym, ze marzy o dziecku.. a dziewczyna pomyslala no jakos to bedzie..