Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eblebeble

Są tu jakieś Szczecinianki?

Polecane posty

kwestia przyzwyczajenia. Plusy to blisko wszędzie i nie traci się czasu na dojazdy. Może zrób prawo jazdy i kup auto będzie szybciej?

ale nawet jezeli bym jezdzila i miala samochod to bardziej oplaca sie dojezdzac tym gownianym busem niz placic 60 zł za benzyne

Gość yeeerkkk
szczecinianki są bardzo ładne

Ja powiem tak, rodzona w Szczecinie, na stałe zamieszkała poza (ok. 45km) i 3 rok ucząca się w szczecińskim liceum i mieszkająca na stancji. Więc de facto o wiele więcej czasu spędzam tutaj, ostatnio w domu byłam jakiś miesiąc temu. I już się mocno zżyłam z tym miastem :)

a masz rodzinę w mieście? może warto z kimś mieszkać i na weekendy jeździć do domu.

W zimę taki dojazd to musi być koszmar gumo orbit :O Ale czwarty rok już to pewnie się przyzwyczaiłaś. Mój dojazd z domu też potrafi trwać 1,5 h :D A odległość dwa razy mniejsza, ciekawe prawda?

Z tego co widzę to dość negatywne opinie idą o Szczecinie. A za co Ty lubisz to miasto?

Jest jeden fascynujący środek transportu który oprócz teleportacji (omijając w ten sposób mój przystanek ) to potrafi także zakrzywiać czasoprzestrzeń :D Teraz zdaje się już jest nieco lepiej, no ale już tyle mieszkam i się rozleniwiłam Samochodem bardzo szybko, busikiem też nawet nawet (ale godziny busików są do du­py dla mnie)

Radzę wam też uważać na złodziejstwo. Latem mi rower ukradli pod marketem. A innym razem jeden chłopak próbował mi ukraść komórkę :(

nie ma co się ukrywać i tak mało ludzi tu ze Szczecina. Ja ma na imię Krystian.

probowalam mieszkac w internacie i u rodziny i oczywiscie to byl duzy blad. W internacie nie mialam gdzie polozyc swoich rzeczy bo szafy byly odwrocone(pewnie sprawka studentow dziennych) a u rodziny bylam jeden weekend i to mi wystarczylo zeby sie poczuc, że nie jestem tam mile widziana:O dlatego wole dojezdzac. Z dojazdami jest dobrze ogolnie. Mam duzo polaczen w ciagu dnia ale wieczorem to masakra. Musze sie urywac z zajec bo jesli nie zdaze na ostatniego busa to chyba musialabym spac na dworcu razem z żulikami:classic_cool:. W tamtym roku jak byla taka sniezyca to dopiero byla masakra. Ci co mieszkaja w Szczecinie to pewnie pamietaja:D . Żadne tramwaje nie kursowaly i musialysmy z kolezankami isc godzine na dworzec. Wszystkie taksowki byly zajete. Jednym slowem masakra. i jutro pewnie bedzie to samo

z rodziną to zawsze ładnie tylko na zdjęciu i to jest święta prawda. Współczuje Ci z tymi dojazdami. A po studiach zostajesz w mieście czy nie?

największy cyrk to był w 2008 co była ta awaria z prądem pół miasta go nie miało. Jak dziadki i babcie do hipermarketu gnały po wodę baterie i świeczki;)

a to tez pamietam. Po skonczeniu studiow nie mam zamiaru sie wyprowadzac. Dalej bede mieszkac w moim kochanym miasteczku:)