Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eblebeble

Są tu jakieś Szczecinianki?

Polecane posty

Gość eblebeble

Szukam koleżanek :)

kapselko- mam najbrzydsze imię świata a na kafeterii jestem od jakichś 3-4 lat po różnymi nickami:classic_cool:

akurat ja jestem facetem:( kurcze wszyscy mnie biorą za kobietę:( Przesadzasz imię nawet ładne sporo jest kobiet o tym imieniu. Można było gorzej trafić

Gość a gdzie to lezy??
to chyba tam gdzie psy dupaaami szczekają:D:D

nie wiem jakoś Twój nick podpasował mi pod kobietę;)a z imieniem to może i bym mogła gorzej trafić ale zadowolona z niego nie jestem

Gość a z okolic to znaczy skąd
?

dowódca moher corps Sama jestes pedalska Imie jest ok No może i jestem pedalska:classic_cool: a jezeli mialabym zmienić imię... hm... nie zastanawialam sie nad tym... moze Maja

a tego to już nie zdradzę skad. Moge tylko napisac, że jakies 100 km od Szczecina i ogolnie studiuję w Szczecinie

Katarzyna - osoba o tym imieniu godna jest podziwu, szacunku i uznania. Jest, bowiem szlachetna, prostolinijna, stała w przekonaniach, pracowita, skrupulatna. Nie znosi osób dwulicowych, krętaczy i kłamców. Ma duże uzdolnienia artystyczne oraz dar opanowania wiedzy, dlatego może odegrać poważna rolę w życiu naukowym. Osoba kulturalna, oddana domowi, mężowi i kochająca dzieci całym swym dobrym sercem. Lubi przyrodę, podziwia sztuki teatralne, daje przykład jak zdobywać wiedzę. Ciekawe ile z tego do Ciebie pasuje

dowódca moher corps- wcale nie:P nie ma pedalskich zdrobnien jak Kasia, Kasiunia, Kasieczka, Kasieńka:O

a czym docierasz do miasta? może w nocy walić śniegiem. Możesz złapać stopa;)

ja dojeżdzam busem lub autobusem, pociagami nie lubie jezdzic sama wieczorami. Studiuje juz 4 rok i cholerka nie luie tego miasta. Za ruchliwe, za hałaśliwe. Jak przyjezdzam do domu to jestem jakas zdenerwowana i nie moge sie uspokoic...

jak to w mieście hałasu pod dostatkiem. Ja go mam pod dostatkiem bo mieszkam powiedzmy że w centrum. 17 grudnia jest rekonstrukcja historyczna.