Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszepomocy.,.

Prosze Was , bardzo, dajcie namiar na jakas prace w warszawie((

Polecane posty

Gość proszepomocy.,.

Nie wiem co mam robic, szukam ,pracy ale wszedzie tylko oszusto , blagam was , jak wiecie gzies o jakies pracy napiszcie mi(pruszkow, piaseczno

Gość proszepomocy.,.
Obojetnie jaka, moze byc fizyczna, potrzebuje pracy

Gość Ewaldi
a co chcesz robić ?

Gość Wujek Super Dobra Rada
warszawa.gumtree.pl

Gość proszepomocy.,.
obojetnie co, chce tylko normalna prace , nacielam sie na oszustow:( zeby tylko byla legalna praca z ubezpieczeniem

Gość Ewaldi
za zrzucanie śniegu z dachów płacą nawet 10 zł. za metr kwadratowy

Gość proszepomocy.,.
AaliyahDanaHaughton ciekawe, juz sie nacielam , nie che

Gość fsfsfsfsss
Pomyślmy, kiedy to ja widziałem ostatnio uczciwą prace w tym kraju................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Nigdy :classic_cool: 🖐️

Gość Ewaldi
fsfsfsfsss nie opowiadaj bzdur !

Gość ja.pirdykam
Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; Może ktoś bogaty chętnie zapłaci za podanie kulki w czoło politykierom ? ja to zrobie za free tylko potrzebuje dobry karabin z lunetą

Gość penisem po mordzie
na forum pracy szukać, ja piehdolę :O

Gość proszepomocy.,.
nie robcie sobie zartow, prosze was o pomoc , jestem kobieta nie mam az tyle sily by odsniezac, moge fizycznie prcowac ale cos dl a kobiety

Gość proszepomocy.,.
nie robcie sobie zartow, prosze was o pomoc , jestem kobieta nie mam az tyle sily by odsniezac, moge fizycznie prcowac ale cos dl a kobiety

Gość Ewaldi
proszepomocy.,. poszukaj w okolicach lotniska Chopina , tu jest 100 różnych firm takich jak Urząd Celny, Służba Ochrony Lotniska , firmy sprzątające w samolotach , Catering , .......... wprost nie mogę więcej tu napisać bo wiesz, zjadą się z całej Polski

Gość Ewaldi
proszepomocy.,. szukaj w okolicy ul. 17 Stycznia 47

Gość proszepomocy.,.
Ewaldi DIZEKUJE :)gdybys jeszcze cos mial to napisz