Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie

nerwica

Polecane posty

Gość kukumak
a kiedy rzucisz te leki?/ skoro juz ci lepiej? moje dwie kumpele ponioc wyleczyly sie szybko xanaxem

Gość spragniona jola
ej, ta hydroxyzyna to mocna jest bardzo, a bisocard jest w porzadku(mimo, ze generalnie jest to lek nasercowy, ale dodatkowo dziala tez przecilękowo), to, ze ta twoja kolezanka chodzi po coraz mocniejsze leki, to pewnie przez to, ze wystapila u niej tolerancja na lek, tych lekow nie mozna brac bez przerwy, trzeba je odstawiac zgodnie z zaleceniami lekarza co jakis czas; mi wlasnie lekarka prowadzaca planuje na wiosne odstawienie lekarstwa, byc moze na zawsze, a jak to sie nie sprawdzi to na kilka miesiecy

Gość spragniona jola
xanax też jest za mocny, otępiający, mówię, że na wiosnę, bo teraz ze względu na krotkie dni obawia sie, ze mi sie zrobi depresja jesienno-zimowa, bo nie ma slonca i nie byloby lekarstwa

Gość martwie sie
spragniona jola - dziękuje raz jeszcze, jak czytam to co napisalas to zaczynaja mi te mysli odchodzic :) życze Ci powrotu do zdrowia, trzymaj się ! moze jeszcze bedzie okazja pogadac, ja tez musze sie wybrac do lekarza, zeby sobie pomoc :)

Gość kukumak
no ja biore mniej niz 1/4 hydro w razie ataku i skutkuje. kiedys wg wskazan lekarza wzielam z rana cala tablete i myslalam ze po drodze usne na stojaco. ja z bisocardem musze uwazac bo raz z przepisu lekarza wzielam polowe i myslalam ze zjade, bo bez leku mam niskie cisnienie. Dpiero gdy mam atak to dzwiga sie to cisnienie-wtedy moge go zazyc a nie tak jak lekarz zapisal codziennie po polowce. Wyladowalabym na pogotowiu

Gość kukumak
alez pisze nieskladnie sory

Gość spragniona jola
każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na leki,lekarz pisze wg swojego doswiadczenia i wiedzy zdobytej na studiach , ale kazdy organizm ma inna wrazliwosc, i na kogos nie zadziala nawet cala tabletka, a Tobie wystarczy tylko ćwiartka