Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggrgege

czemu porzadni dobrzy faceci sa tak smiertelnie nudni?:o

Polecane posty

z drugiej strony jesteś po rozwodzie, czyli miałaś już ślub prawdopodobnie. przeżyłaś to co większość kobiet chce przeżyć i łatwiej Ci jest pisać o obiedzie dla rodziny, zamiast weselu z pompą. Twój głos zostaje uznany za nieobiektywny i jest anulowany. ;)

Wesele z pompa bylo tylko dlatego, ze mezus sobie zyczyl. Ja chcialam obiad tylko, a on ze albo pomba albo slubu nie bedzie i sie glupia zgodzilam. powiem Ci ze ja sie zle czulam w tej sukience paskudnej, w centrum uwagi... okropne! czy teraz moj glos moze zostac uznany z powrotem? :)

Gość taki jeden 123123
... muszę przyznać że kobiety co miały już faceta są takie bardziej ogarnięte i wyrozumiałe ...właśnie brak tych durnych fochów o byle gówno i rozumieją bardziej faceta właśnie prze to obycie z nimi.

Gość taki jeden 123123
co do nudziarstwa Prawda jest też taka ,że introwerycy czyli forumowe prawiczki z natury mają 1-2 zainteresowania ,ale za to na poziomie mistrzowskim. Ekstrawertycy maja natomiast wiele zainteresowań ale bardziej powierzchownych. Dlatego intro są tak pozornie "nudni". Dodatkowo kobiety z natury nie potrafią się skupić na jednej rzeczy dłużej niż 10 min i irytują je dogłębne analizy i wywody takiego introwertyka wolą szalonego ekstrawertyka co będzie zmieniał temat co 5 min. Sam jestem intro ,ale z kobietami jakoś tak sobie wpoiłem zasadę żeby nie pierdolić za długo o jednym i tym samym tylko skacze z tematu na temat nawet pewną metodę sobie opracowałem i to daje rezutlaty ;]

Gość taki jeden 123123
Z tą irytacja jak ktoś gada za długo na jeden temat to wiem po sobie jak się czasem przyklei do mnie jakis kolega/znajomy i pierdoli o jednym to po 10 min mam ochtę mu strzelić w japę.

Przeciętna kobieta nie może skupić uwagi na dłużej niż 5 minut. Jedna dygresja obok tematu i bidulka gubi się zupełnie. Z kobietą się nie rozmawia. Z kobietą mówi się na przemian. Nie musi być z sensem, musi być różnorodnie. Szczyt percepcji kobiety polega na wyłapywaniu słówek w stylu "przytyłaś" a bogactwa ekspresji emocjonalnej na strzeleniu focha zaraz potem. Dlatego też najpopularniejsi są mężczyźni w stylu telewizor. Taki ma dobrze wyglądać (na naszej klasie :P ) szybko zmieniać kanały i mieć wystarczające dobre nagłośnienie. Oczywiście tępe bzdury o miłości są zawsze w cenie: dlatego kobiety oglądają seriale. Tyle, że zauważcie seriale to seria fochów strzelanych po kolei (albo i naraz) przez wszystkie postacie. Mężczyzna nadający klasyczny romans oparty na dobrej literaturze nie zostanie dobrze przyjęty :P Ogólnie: pieprzyć bez sensu, wyglądać, być głośnym, obiecywać bez pokrycia, gnębionym o wypełnienie obietnic strzelić focha i wkręcić poczucie winy o to recepta sukces reprodukcyjny. Małżeństwo jest be. Małżeństwa mężczyzna powinien unikać. Kobieta po ślubie uznaje faceta za kupionego, dlatego już w niego nie inwestuje. Kobieta jest wiecznie niezadowolona z tego co posiada, więc posiadłszy na własność (ma nawet dowód zakupu!) jeden model, rozgląda się zaraz za lepszym modele, ew. wymaga niesamowicie drogich upgradów, by model posiadany ciągle nadążał za trendami. Tak jak z komputerem u zapalonego gracza. ;) Występujący tu mężczyźni: porzućcie nadzieję na znalezienie w kobiecie towarzyszki życia, opoki, stalowego trzpienia realizacji marzenia zwanego domem. Mężczyzna dla kobiety jest porządany jak najnowszym model telewizora po okazyjnej cenie z katalogu supermarketowego (chyba nikt poza staczami ekstremalnymi na taki się nie załapał, co?). I kobieta, jak wynawiasowany stacz, zrobi wszystko, żeby dostać telewizora, albo innego komputera, ale dostawszysię znudzi. Zakupiony model stanie się źródłem zysku inwestowanego w szukanie nowego. Kto wierzy inaczej ten gupi. Rozmawiać poważnie, intymnie i głęboko facet, niestety, może rozmawiać tylko z drugim facetem. Liczyć można na przyjaciela. Bo ona zawsze zawinie się przy poważnych kłopotach. Zbierajcie kasę i kupcie sobie jakieś Azjatki. A jak nie stać: to żel na odciski.

Gość taki jeden 123123
Dodam jeszcze swoje 3grosze. Zawsze jak czytam posty prawiki vs lubieżne laski to widzę ciekawe zjawisko. W skrócie prawik=logika ,argumenty ,drążenie jednego i tego samego w kółko... laski = emocjo ona mówi co czuje w danym momencie ,a nie jakieś swoje przemyślenia. Zapamiętajcie chłopy w myśleniu i działaniu kobiet nie ma logiki ,a wy zamiast zaakceptować ten fakt tupiecie nogą że tak nie jest.

Gość z gadzam sie kobieta
jest pod gatunkiem czlowieka dlatego facet zawsze jest na gorze :classic_cool:

Gość ghf...
ja wybrałam tego 'nudnego'. Kobiety lubią mężczyzn skaczących z tematu na temat? Tylko tacy faceci zwykle pieprzą o dupie maryny, ich wiedza jest powierzchowna a tematy ciekawe dla ich kolegów, nie dla kobiety. Tacy mężczyźni są odpowiedni dla kobiet które nie słuchają tylko przeglądają się w ich oczach.